Elokuvat

14.11.2017 klo 18:00

Lumière!

Kampus Kino

14.11.2017 klo 18:00

Lumière!

Thierry Frémaux · Ranska · 2016 · 90 min · K7

Cannesin elokuvajuhlien tuottajan ja Lumiere-instituutin johtajan, Thierry Fremaux’n, kokoama ja juontama Lumière! tarjoaa aimo annoksen elokuvahistoriaa. Yli sadasta entisöidystä arkistonauhasta koottu elokuva avaa ikkunan taidemuodon varhaisvaiheisiin. Vaikka Lumieren veljekset muistetaan erityisesti ensimmäisen elokuvakameran keksijöinä, olivat he myös ensimmäisiä elokuvakäsikirjoittajia ja -ohjaajia. Fremaux avaa elokuvassa taidokkaasti veljesten elokuvien taustaa ja symboliikkaa.

Kieli: ranska
Tekstitys: suomi, ruotsi

Kampus Kino on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan oma elokuvasarja, joka on tarjonnut jo vuodesta 1979 alkaen opiskelijoille monipuolisia elokuvaelämyksiä. Kampus Kino toimii lukukausien aikana Ilokiven alakerrassa (Keskussairaalantie 2). Kampus Kinon esitykset ovat tiistaisin klo 18.00 ellei toisin mainita. Kassa ja ovet saliin avataan klo 17.30, ellei toisin mainita.

Liput maksavat opiskelijoilta 6 €, muilta 8 €. Lippuja voi ostaa joko käteisellä ovelta tai ennakkoon ZUPTicketin kautta.

Opiskelijakortti tarkistetaan lipunmyynnissä. Ovelle jätetään myös lippuja myyntiin. Huomioithan, että ennakkoon ostetussa lipussa ei ole paikkanumerointia, ja salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Liput opiskelijat 6 €, muut 8€.