Elokuvat

21.11.2017 klo 18:00

Oliivipuu (El Olivo)

Kampus Kino

21.11.2017 klo 18:00

Oliivipuu (El Olivo)

Iciar Bollain · Espanja, Saksa · 2016 · 100 min · K7

Espanjalaisohjaaja Icíar Bollaínin tuorein elokuva, Oliivipuu, yhdistää sydämelliseen kasvukertomukseen markkinatalouden kritiikkiä. Alma (Anna Castillo) päättää sairaan isoisänsä iloksi palauttaa suuryrityksen koristeeksi päätyneen ikivanhan oliivipuun suvun maille. Espanjan karun maaseudun oliivilehdoista Düsseldorfin ruuhkaisaan tunnelmaan etenevässä elokuvassa kuvataan Alman kasvutarinan lisäksi Espanjan talousromahduksen inhimillisiä seurauksia ja arvojen etsimistä modernin ja perinteisen välillä.

Kieli: espanja, saksa, englanti, ranska
Tekstitys: suomi, ruotsi

Kampus Kino on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan oma elokuvasarja, joka on tarjonnut jo vuodesta 1979 alkaen opiskelijoille monipuolisia elokuvaelämyksiä. Kampus Kino toimii lukukausien aikana Ilokiven alakerrassa (Keskussairaalantie 2). Kampus Kinon esitykset ovat tiistaisin klo 18.00 ellei toisin mainita. Kassa ja ovet saliin avataan klo 17.30, ellei toisin mainita.

Liput maksavat opiskelijoilta 6 €, muilta 8 €. Lippuja voi ostaa joko käteisellä ovelta tai ennakkoon ZUPTicketin kautta.

Opiskelijakortti tarkistetaan lipunmyynnissä. Ovelle jätetään myös lippuja myyntiin. Huomioithan, että ennakkoon ostetussa lipussa ei ole paikkanumerointia, ja salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Liput opiskelijat 6 €, muut 8€.