Elokuvat

22.01.2018 klo 18:00

Taidetammikuu: Manifesto

Valotus-sarja

22.01.2018 klo 18:00

Taidetammikuu: Manifesto

Julian Rosefeldt · Saksa · 2015 · S · Valotus-sarja

HUOM! Manifesto on osa Kampus Kinon ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen Taidetammikuu-elokuvasarjaa. Voit ostaa halutessasi sarjan kaikkiin elokuviin käyvän sarjalipun.

Sarjalipun hinta on 20€ ja sillä pääsee katsomaan yhteensä neljä elokuvaa tammikuussa. Taidetammikuun elokuvat ovat Manifesto (22.1.), Loving Vincent (23.1.), Kasvot, Kylät (29.1.) ja The Square (30.1.). Voit ostaa sarjalipun täältä!

***

Kaksinkertainen Oscar-voittaja Cate Blanchett häikäisee 13:ssa eri roolissa palkitun taiteilijan Julian Rosefeldtin uutuusohjauksessa.

Manifesto on voimakas draama, joka ammentaa elokuvantekijöiden, taiteilijoiden, tanssijoiden ja arkkitehtien kirjoituksista. Kokonaisuus on vahva ja yllätyksellinen. Manifesteissä puhutaan maailman tilasta ja siitä, miten sitä pitäisi muuttaa – hahmot kuvaavat eri luokkia ja yhteis­kunnan rakenteita. Pääosassa häikäisevä Blanchett lumoaa uskomattomalla virtuositeetillaan. Hän on mm. opettaja, koditon mies, galleristi, kotiäiti, pörssimeklari, punkkari, uutisankkuri ja koreografi.

Kohuttu Manifesto on Cate Blanchettin todellinen taidonnäyte.

***

Ilokiven elokuvateatteri tarjoaa monipuolisia elokuvaelämyksiä Ylioppilastalo Ilokiven alakerrassa osoitteessa Keskussairaalantie 2. Elokuvaesitykset maanantaisin ja tiistaisin klo 18.00, ellei toisin ole mainittu. Lipunmyynti ja ovet saliin avataan puolta tuntia ennen näytöksen alkua.

Ilokiven elokuvasarjan tuottavat yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan oma elokuvasarja Kampus Kino, Keski-Suomen elokuvakeskus ry sekä Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

Liput maksavat opiskelijoilta 6 €, muilta 8 €. Lippuja voi ostaa joko käteisellä ovelta tai ennakkoon ZUPTicketin kautta.

Opiskelijakortti tarkistetaan lipunmyynnissä. Ovelle jätetään myös lippuja myyntiin. Huomioithan, että ennakkoon ostetussa lipussa ei ole paikkanumerointia, ja salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Liput 6€/8€