Elokuvat

30.01.2018 klo 18:00

Taidetammikuu: The Square

Kampus Kino

30.01.2018 klo 18:00

Taidetammikuu: The Square

Ruben Östlund · Ruotsi, Saksa, Ranska, Tanska · 2017 · K12 · Kampus Kino

HUOM! The Square on osa Kampus Kinon ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen Taidetammikuu-elokuvasarjaa. Voit ostaa halutessasi sarjan kaikkiin elokuviin käyvän sarjalipun.

Sarjalipun hinta on 20€ ja sillä pääsee katsomaan yhteensä neljä elokuvaa tammikuussa. Taidetammikuun elokuvat ovat Manifesto (22.1.), Loving Vincent (23.1.), Kasvot, Kylät (29.1.) ja The Square (30.1.). Voit ostaa sarjalipun täältä!

***

Christian on nykytaiteen museon arvostettu kuraattori, jolle työ on kaikki kaikessa. Hänen tuleva näyttelynsä ”The Square” on kantaaottava tilataideteos, jossa yleisö haastetaan auttamaan lähimmäistään. Mutta joskus on vaikea yltää omiin yleviin periaatteisiinsa: Christianin kännykkä varastetaan ja hänen oma tökerö käytöksensä johtaa nolojen tilanteiden kierteeseen. Samaan aikaan museon PR-toimisto on luonut tulevalle näyttelylle epätavallisen kampanjan, jonka synnyttämä kohu ajaa Christianin ja koko museon kriisin syövereihin. Ruotsalaisen Ruben Östlundin (Turisti, Play) ohjaama hersyvä satiiri voitti Cannesin Kultaisen palmun keväällä 2017. Elokuvaa tähdittävät tanskalainen Claes Bang, Elisabeth Moss (Mad Men, The Handmaid’s Tale) ja Dominic West (The Wire).

***

Ilokiven elokuvateatteri tarjoaa monipuolisia elokuvaelämyksiä Ylioppilastalo Ilokiven alakerrassa osoitteessa Keskussairaalantie 2. Elokuvaesitykset maanantaisin ja tiistaisin klo 18.00, ellei toisin ole mainittu. Lipunmyynti ja ovet saliin avataan puolta tuntia ennen näytöksen alkua.

Ilokiven elokuvasarjan tuottavat yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan oma elokuvasarja Kampus Kino, Keski-Suomen elokuvakeskus ry sekä Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

Liput maksavat opiskelijoilta 6 €, muilta 8 €. Lippuja voi ostaa joko käteisellä ovelta tai ennakkoon ZUPTicketin kautta.

Opiskelijakortti tarkistetaan lipunmyynnissä. Ovelle jätetään myös lippuja myyntiin. Huomioithan, että ennakkoon ostetussa lipussa ei ole paikkanumerointia, ja salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Liput 6€/8€