Elokuvat

24.10.2018 klo 21:00

Full of Love -Pakomatka pakastimesta + Helsinki Mansplaining Massacre + Burleski Live Show

ARKTISEN UPEETA XIX

24.10.2018 klo 21:00

Full of Love -Pakomatka pakastimesta + Helsinki Mansplaining Massacre + Burleski Live Show

FULL OF LOVE – PAKOMATKA PAKASTIMESTA

Iina Terho / Suomi 2018 / 74 min. / S / DCP / Kieli: suomi / Tekstitys: –

HELSINKI MANSPLAINING MASSACRE

Ilja Rautsi/ K16 / kauhu/komedia, Suomi 2018 / 15 min

 

Ennakkoliput ZUPticketiltä 8€. Ennakkomyynti käynnissä 5.9. – 15.10.
Liput ovelta 10€. Lippujen myynti ovelta käynnistyy 30 min ennen näytöstä, vain käteismaksulla!

Elämässä saa sen, minkä itse itselleen sallii. Kun Petra näki burleskia ensimmäisen kerran, hän rakastui siihen kyselemättä ja perusti Suomeen uuden kulttuurin. Hänestä tuli Bettie Blackheart. Alastomuus ja seksuaalisuus oli viimein ilon ja riemun lähde eikä vaan synti ja häpeä. Elokuvantekijä Iina uskaltautuu Petran tanssitunneille. Tanssiessaan hän huomaa, että on oppinut piilottamaan oman naisellisuutensa. Iina löytää uudelleen oikeutensa omaan kehoonsa ja seksuaalisuuteensa ja kasvaa naiseksi, joksi aikanaan jo syntyi.

Ennen Full of Lovea nähdään Bucheonin kansainvälisillä filmijuhlilla parhaan lyhytelokuvan palkinnon voittanut ja tähtinäyttelijöillä kuorrutettu lyhytelokuva Helsinki Mansplaining Massacre, jossa onnettomuuteen joutunutta naista jahtaa hirviölauman lailla joukko miehiä, jotka tahtovat selittää aivan kaiken, mitä päähenkilö ei loputtomiin kestä ennen tarttumistaan haulikkoon.

Illan päätteeksi saamme vielä nauttia paikallisten burleskin taitajien Rosetta Sweetin ja Jazzy Nanan puolituntisesta liveshowsta. Arktisen pikkulauantai tarjoaa irtiottoa setävallasta koko rahalla!

Liput: ennakkoon 8€, ovelta 10€