Opinkiven sauna

Ylioppilastalon vieressä sijaitsevassa Opinkiven rakennuksessa sijaitseva JYYn saunatila soveltuu sekä vapaa-ajan viettoon että kokouskäyttöön. Tilaan mahtuu enintään 50 henkilöä.

Sauna on jaettu kahteen osaan avattavalla väliseinällä, joten löylyttely on mahdollista joko yhdessä isossa tai kahdessa pienemmässä saunassa. Tilasta löytyy äänentoistolaitteisto (käyttöön tarvitaan oma kännykkä, läppäri tai muu äänilähde), valkokangas, videotykki digiboksilla, kaksi isoa jääkaappia, kahvin- ja vedenkeittimet sekä astioita muutamalle kymmenelle hengelle.

Alta löydät tarkemmat käyttö- ja varausehdot.

Varaa tila

 • Vuokrahinnat:
  JYYn jäsenille 120 euroa/ilta
  Muille opiskelijoille ja yliopiston henkilökunnalle 175 euroa/ilta
  Muille 200 euroa/ilta
 • Varaukset: Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri
  jyy (a) jyy.fi, 050 430 6747
 • Varattaessa ilmoitettavat tiedot
  • Varaajan nimi ja puhelinnumero sekä postiosoite, johon lasku lähetetään.
  • Millä aikavälillä sauna on lämpimänä (sammuu viimeistään klo 23)
  • Vuokrataanko samalla pyyhkeitä hintaan 1€/pyyhe.

Opinkiven saunan käyttö- ja varausehdot

Kapasiteetti ja varustus

Tilaan mahtuu enintään 50 henkilöä. Sauna on jaettu kahteen osaan liikkuvalla väliseinällä. Tilasta löytyy videotykki sekä siihen yhdistetty digiboksi, äänentoistolaitteisto, kahvinkeitin, 2 jääkaappia, vedenkeitin, uuni, liesi sekä astiasto 50 hengelle. Saunalle on vuokrattavissa pyyhkeitä hintaan 1€/kpl. Pyyhkeitä on saatavilla enintään 30 kpl.

Varausaika

Tila on varattavissa maanantaista lauantaihin. Sunnuntaille tai juhlapyhille saunaa ei voi varata. Tila on varauspäivänä käytössä klo 16 alkaen, ja sieltä on poistuttava klo 03 mennessä. Tämän jälkeen avain on palautettava JYYn postilaatikkoon, ellei muuta ole erikseen sovittu. Tilassa yöpyminen on kiellettyä. Mikäli siistijä kohtaa varaajat saunalla vielä seuraavana aamuna, toimitetaan varaajalle 500€ lisälasku.

Käyttömaksu

Opinkiven saunan vuokra on 120€/ilta JYYn opiskelijoille, muille opiskelijoille ja yliopiston henkilökunnalle 175 euroa/ilta ja 200 €/ilta muille. Lasku toimitetaan jälkikäteen varaajan antamaan postiosoitteeseen.

Avainten nouto

Avain noudetaan varauspäivänä tai varausta edeltävänä päivänä JYYn jä
senpalvelu-ja järjestösihteeriltä ylioppilastalo Ilokiveltä (Keskussairaalantie 2) ma-to klo 12.00–15.00, pe klo 12.00–14.00. Lauantain varaajat noutavat avaimen perjantaina. Avaimen hakiessaan opiskelija varautuu näyttämään opiskelijakortin. Loma-ajoille ja arkipyhille sattuvien varausten avainten noutamisesta sovitaan jäsenpalvelu-ja järjestösihteerin kanssa.

Siivous

Varaaja huolehtii astioiden tiskaamisesta (sekä omien tiskien tyhjentämisestä koneesta) ja vie lähtiessään pois omat roskansa ja kaikki tavaransa. Roskat voi viedä Ilokiven jätekatokseen. Tuolit ja pöydät on laitettava paikoilleen ja ulko-ovet lukkoon. Siistijä hoitaa lattian perusteellisemman siivouksen. Jos tila jää epäsiistiin kuntoon, siitä seuraa varaajalle siivouslasku.

Avainten palautus

Varaaja palauttaa avaimen illan päätteeksi Ylioppilastalo Ilokiven postilaatikkoon, ellei toisin ole sovittu.

Peruutukset

Peruutuksesta tulee ilmoittaa viimeistään kuukautta aikaisemmin jäsenpalvelu- ja järjestösihteerille. Peruuttamatta jäänyt varaus laskutetaan täysimääräisenä.

Vastuut

Varaaja on vastuussa tilasta ja sen tarvikkeista illan aikana. Mahdollisista vioista ja puutteista on viipymättä ilmoitettava JYYn huoltopäivystykseen (014 60 7500). Rikkoutuneesta kalustosta veloitetaan sen uusimisesta aiheutuneet kulut. Varausehtojen rikkomisesta JYYllä on oikeus veloittaa 70€.

Löytötavarat

Siivoojat 050 328 2609 tai 050 382 2901. Tavaroita säilytetään kuukauden ajan.