Opinkiven sauna

Ylioppilastalon vieressä sijaitsevassa Opinkiven rakennuksessa sijaitseva JYYn saunatila soveltuu sekä vapaa-ajan viettoon että kokouskäyttöön. Tilaan mahtuu enintään 50 henkilöä.

Sauna on jaettu kahteen osaan avattavalla väliseinällä, joten löylyttely on mahdollista joko yhdessä isossa tai kahdessa pienemmässä saunassa. Tilasta löytyy äänentoistolaitteisto (käyttöön tarvitaan oma kännykkä, läppäri tai muu äänilähde), valkokangas, videotykki digiboksilla, kaksi isoa jääkaappia, kahvin- ja vedenkeittimet sekä astioita 50 hengelle.

Alta löydät tarkemmat käyttö- ja varausehdot.

Varaa tila

Opinkiven saunan käyttö- ja varausehdot

Kapasiteetti ja varustus

Tilaan mahtuu enintään 50 henkilöä. Sauna on jaettu kahteen osaan liikkuvalla väliseinällä. Tilasta löytyy videotykki sekä siihen yhdistetty digiboksi, äänentoistolaitteisto, kahvinkeitin, 2 jääkaappia, vedenkeitin, uuni, liesi sekä astiasto 50 hengelle. Saunalle on vuokrattavissa pyyhkeitä 20 kpl/20e tai 45 kpl/40€

Varausaika

Tila on varattavissa maanantaista sunnuntaihin. Tila on varauspäivänä käytössä klo 16 alkaen. Tilassa ei saa yöpyä ja tilasta on poistuttava klo 03.00 mennessä. Tämän jälkeen avain on palautettava pikimmiten, ellei toisin ole sovittu. Mikäli huoltohenkilöstö kohtaa varaajat tilassa vielä seuraavana aamuna, toimitetaan varaajalle lisälasku 500€.

Käyttömaksu

Opinkiven saunan päivävuokra on 120€/JYYn jäsenet ja 200€/muut. Varaus maksetaan laskulla, joka toimitetaan jälkikäteen varaajan antamaan postiosoitteeseen.

Avainten nouto

Avain noudetaan varauspäivänä tai varausta edeltävänä päivänä lounasravintolan kassalta ylioppilastalo Ilokiveltä (Keskussairaalantie 2) ma-pe klo 11.00–16.00. Lauantaille ja sunnuntaille saunan varanneet noutavat avaimen perjantaina. Avaimen hakiessaan opiskelija varautuu näyttämään opiskelijakortin.

Siivous

Varaaja huolehtii astioiden tiskaamisesta (omien tiskien tyhjentämisestä koneesta) ja vie lähtiessä pois omat roskat, tavarat ja mahdolliset pullot. Roskat voi viedä Opinkiveltä lähtiessä oikealla ovien takana oleviin jäteastioihin opasteiden mukaisesti. Tuolit ja pöydät on laitettava paikoilleen ja ulko-ovet lukkoon. Siistijä hoitaa lattian perusteellisemman siivouksen. Jos tila jää epäsiistiin kuntoon, siitä seuraa varaajalle siivouslasku.

Avainten palautus

Varaaja palauttaa avaimen illan päätteeksi ylioppilastalon ovien edessä olevaan postilaatikkoon (laatikossa lukee JYY), ellei toisin ole sovittu.

Peruutukset

Peruutukset tulee ilmoittaa viimeistään kuukautta aikaisemmin Ilokiven ravintolapäällikölle 050 367 0139, kati.lemilainen@jyy.fi

Vastuut

Varaaja on vastuussa tilasta, sekä sen tarvikkeista ja varusteista illan aikana. Varaaja on velvollinen ilmoittamaan viipymättä mahdollisista vioista tai puutteista JYYn huoltopäivystykseen p. 014 60 7500. Rikkoutuneesta kalustosta veloitetaan sen uusimisesta aiheutuneet kulut. Varausehtojen rikkomisesta JYYllä on oikeus veloittaa 70€.

Löytötavarat

Kyselyt siivoojilta (ma-pe 9-14) 050 328 2609 tai 050 382 2901. Tavaroita säilytetään kuukauden ajan.