Opiskelijahintainen elokuvateatteri!

Ilokiven elokuvateatteri tarjoaa monipuolisia elokuvaelämyksiä edulliseen hintaan. Elokuvalipun hinta on 6€/8€, poikkeuksena kahden viikon välein toistuvat klassikot 35 mm filmiltä, joihin liput 5€. Lippuja voi ostaa ennakkoon Kide.app-palvelusta. Ovelta myytävät liput käteisellä.

Elokuvaesitykset maanantaisin ja tiistaisin klo 18.00, ellei toisin ole mainittu.

Lasi viiniä ennen elokuvaa?

Lipunmyynti ja ovet saliin avataan puoli tuntia ennen näytöksen alkua. Erityisyytenä Ilokiven elokuvateatterissa on asiakkaita palveleva ravintolatiski, joka on auki ennen elokuvanäytöstä. Valitse siis listalta mieleisesi juoma elokuvakokemuksen kanssa nautittavaksi.

Erityislaatuinen kokemus

Ilokiven elokuvateatteri toimii vuonna 1964 valmistuneen Ylioppilastalo Ilokiven alakerrassa osoitteessa Keskussairaalantie 2. Punaisen tiilitalon kellarikerroksessa sijaitseva monitoimitila toimii paitsi elokuvateatterina ja ravintolana, myös keikkapaikkana ja teatteritilana. Varmaa on että tiedossa on taatusti ainutlaatuinen elokuvakokemus Seminaarinmäen sydämessä.

Ilokiven elokuvasarjan tuottavat yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, Keski-Suomen elokuvakeskus ry ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

Tulevia tapahtumia

Muut

Keskiviikko 4.9.2019 16:00

Live

Tiistai 10.9.2019

Vader // Hate // Thy disease

Puolalaisen death metallin isä Vader palaa kahden vuoden tauon jälkeen Suomeen kylvämään sotaa ja kaaosta neljän strategisen iskun voimalla. Legendaarinen…

Muut

Perjantai 25.10.2019

StandUp:Iikka Kivi – Spede on kuollut

Naurun tasapainosta ja Noin viikon uutisista tuttu stand up -koomikko Iikka Kivi tekee syksyllä 2019 ensimmäisen stand up soolokiertueensa. Esityksessään…