Neljä henkilöä opiskelijalounaalla Ilokivessä Jyväskylässä

Opiskelijaruokailu ja opiskelijaelämä Jyväskylässä

Ilokivi on synonyymi opiskelijaelämälle Jyväskylässä.

Legendaarinen lounasravintola, keikkapaikka ja ylioppilaskunta JYYn toimitalo Ilokivi on opiskelijoiden omistama ja koko kaupungin rakastama.

Ilokiven opiskelijalounas: Syö hyvin, voi paremmin

Opiskelijana tiedät, että hyvä ruoka antaa voimaa ja vauhtia opintoihin. Ilokiven vaihtuvassa ruokalistassa löytyy tarjontaa kaikille ruokailijoille.

Ateriatukeen oikeutettuna korkeakouluopiskelijana saat lounaasi kulloinkin voimassa olevaan, KELA-tuettuun hintaan näyttämällä opiskelijakorttia kassalla maksaessasi.

Ilokivi Venuen Olohuone: erikoiskahvit ja opiskelutilaa

Ilokiven alakerran Olohuone on kahvipaikka ja kampusbaari. Ryhmätyöskentelyn, tenttiin lukemisen ja opinnäytteen teon voi ottaa myös rennosti. Tarkista aukiolot ja tule läppärin kanssa Ilokivi Venuen Olkkariin.

The Quest for Ilokivi, the Jewel of the Campus -kampanjan tunnus esitettynä Ylioppilastalo Ilokiven julkisivun yläpuolella taustallaan vanhan kartan värinen taivas

Löydä Ilokivi, kampuksen jalokivi!

Ilokivi on hankala löytää, mutta helppo rakastaa. Oletko sinä yksi heistä, jotka löytävät Kampuksen jalokiven?

Seminaarinmäellä sijaitseva Ilokivi on ollut opiskelijaruokailun edelläkävijä Jyväskylässä jo vuodesta 1964.

Opiskelijan oma vastuullinen Ilokivi

Meille sinun hyvinvointisi on tärkeää ja tuemme sitä korkealaatuisella ruoalla. Leivomme päivittäin tuoreita sämpylöitä ja raikas salaattipöytä on valttimme. Vegaaninen vaihtoehto on tarjolla joka päivä suoraan linjastossa. Erityisruokavaliot huomioidaan laajasti.

Kampusten läheisyydessä, keskellä opiskelijan arkea

Ravintola Ilokivi on Seminaarinmäen kampuksen laidalla, vain pienen kävelymatkan päässä Ruusupuiston rakennuksista ja helposti saavutettavissa Musiikkikampuksen suunnasta Pitkäkatua myöten. Mattilanniemestä ja Ylistöltä tullessa voit valita joko Kramsunkadun tai Hämeenkadun reitin.

Ylioppilastalo ja ravintola Ilokivi

Ravintola Ilokivi sijaitsee arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemassa historiallisessa ylioppilastalo Ilokivessä Jyväskylän Seminaarinmäellä.

Ylioppilastalolta löydät lounasravintola Ilokiven, keikkapaikka Ilokivi Venuen ja ylioppilaskunta JYYn edunvalvontapalvelut.

Ilokivi on ravintoa koko keholle ja mielelle, ja yhteisö, johon pääset mukaan.

Katso, mitä kaikkea ylioppilaskunta JYY tarjoaa!

Ylioppilastalo Ilokiven julkisivu, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn keskustoimiston ja ravintola Ilokiven lounastarjoilun sisäänkäynti

Ilokiven opiskelijakahvi

Nauti hyvällä omallatunnolla, sillä Ilokivessä keitellään vain reiluja kahveja. Opiskelijana saat kahvin alennettuun hintaan.

Opiskelutilaa Ilokiven ravintolasalissa ja alakerran Venuella

Opiskella voi myös oman kodin ulkopuolella. Valoisasta Ilokiven ravintolasalista löytää rauhallisia nurkkauksia parhaiten aamukahvien aikaan klo 09-10.30 ja iltapäivällä klo 14 jälkeen.

Ilokivi Venuen Olohuone ylioppilastalon alakerrassa sopii myös opiskeluun ja työskentelyyn. Vapauta luovuutesi kampuksen ainoassa anniskeluravintolassa!

Osassa Ilokiven ravintolasalin ja Venuen asiakaspaikoista on pistorasia sähkölaitteiden lataamista varten.

Ilokivi Venue Jyväskylässä Seminaarinmäen kampuksella

Juhli Ilokivessä valmistumista tai elämää yleensä

Joskus elämän pitää kohota arjen yläpuolelle. Ilokivessä on tilaa, jossa voit juhlia saavutuksiasi tai muita elämän merkkipaaluja. Opiskelijat ja opiskelijajärjestöt saavat tilat käyttöönsä alennettuun hintaan.

Ilokiven ravintolasali

Tilava ravintolasalimme sopii kaikille isommille juhlille, ainejärjestön tilaisuuksille, vuosikokouksille ja valmistujaisille. Kesäaikaan käytössä on iso terassi. Tilassa on anniskeluoikeudet ja baari.

Ilokivi Venue

Alakerran tunnelmallinen Venue voi olla tarpeidesi mukaan rock-klubi, elokuvateatteri, auditorio tai tunnelmallinen kahvila ripauksella salakapakan henkeä. Tilassa on anniskeluoikeudet ja baari.

Opinkiven sauna

Opinkiven sauna kokoontumistiloineen on Jyväskylän keskusta-alueen helpoimmin lähestyttävä varattava sauna. Ulkoterassin poreallas kruunaa rennon iltasi. Opinkivellä huolehdit tarjoiluista itse tai järjestösi kanssa.

Juhlakattaus ja ruokailijoita Ilokiven ravintolasalissa

Ainejärjestöjen Ilokivi

Etsitkö tilaa opiskelijajärjestön vuosijuhlille tai sitseille? Juhlavat tarjoilut ja eri hyvät sitsit onnistuvat Ilokivessä pienille ja keskisuurillekin järjestöille.

Olet osa kampuksen tarinaa – tule mukaan yhteisöön!

Ravintola Ilokivi on ollut osa JYYn ja yliopiston historiaa vuodesta 1964. Ilokiven seinien sisällä tapahtuu jotakin mielenkiintoista joka päivä. Tule osaksi kampusyhteisön tarinaa.

Löydät meidät Instagramista:

Ilokiven kuulumiset: @ravintolailokivi ja @ilokivivenue

Ylioppilaskunnan asuminen: @soihtuasuminen

JYYn liiketoiminta Soihtu: @soihtufi

Ylioppilaskunnan edunvalvontatyö: @jyyinstaa