Kapasiteetti ja varustus

Tilaan mahtuu enintään 50 henkilöä. Sauna on jaettu kahteen osaan liikkuvalla väliseinällä. Tilasta löytyy videotykki sekä siihen yhdistetty digiboksi, äänentoistolaitteisto, kahvinkeitin, 2 jääkaappia, vedenkeitin, uuni, liesi sekä astiasto 50 hengelle. Saunalle on vuokrattavissa pyyhkeitä 20 kpl/20e tai 45 kpl/40€. Saunan takapihalla on ainavalmis Jacuzzi ulkoporeallas, jonka käyttö maksaa JYYn jäsenille 30 € / ilta ja muille asiakkaille 60 € / ilta.

Varausaika

Tila on varattavissa maanantaista sunnuntaihin. Tila on varauspäivänä käytössä klo 16 alkaen. Tilassa ei saa yöpyä ja tilasta on poistuttava klo 03.00 mennessä. Mikäli huoltohenkilöstö kohtaa varaajat tilassa vielä seuraavana aamuna, toimitetaan varaajalle lisälasku 500 €.

Käyttömaksu

Opinkiven saunan päivävuokra on 120 € / JYYn jäsenet ja 200 € / muut. Varaus maksetaan saman tien, kun saunan varaus tehdään varausjärjestelmässä. Varaa sauna täältä: https://jyy.fi/varaukset/opinkivi/ Kalenterissa näkyy vaaleanharmaana vapaat päivät ja jo varatuissa päivissä alaosa näkyy tummanharmaana. Lisähintaan ulkoporeallas käyttöön 30 € (JYYn jäsen) / 60 € (muut asiakkaat).

Esteettömyys

Lähin liikkumisesteetön pysäköinti on Opinkiven sisäänkäynnin vasemmalla puolella. Sisäänkäynti tilaan on liikkumisesteetön, mutta ovi on raskas käsitellä. Tilassa on liikkumisesteetön WC. Pääsy kokoustilaan saattaa etenkin kookkaammalla pyörätuolilla estyä käytävän päässä olevan kapeikon (80 cm) vuoksi. Löylyhuone on liikkumisesteetön. Tilaan ei saa tuoda eläimiä, jotta se säilyy myös allergikoille saavutettavana.

Avain

Saunan varaamisen yhteydessä saat viisinumeroisen koodin, jolla saat Opinkiven saunan sähköoven avattua varaamanasi iltana.

Siivous

Varaaja huolehtii astioiden tiskaamisesta (omien tiskien tyhjentämisestä koneesta) ja vie lähtiessä pois omat roskat, tavarat ja mahdolliset pullot. Roskat voi viedä Opinkiveltä lähtiessä oikealla ovien takana oleviin jäteastioihin opasteiden mukaisesti. Tuolit ja pöydät on laitettava paikoilleen ja ulko-ovet lukkoon. Siistijä hoitaa lattian perusteellisemman siivouksen. Jos tila jää epäsiistiin kuntoon, siitä seuraa varaajalle siivouslasku.

Peruutukset

Peruutukset tulee ilmoittaa viimeistään kuukautta aikaisemmin Ilokiven ravintolapäällikölle 050 367 0139, kati.lemilainen@jyy.fi

Vastuut

Varaaja on vastuussa tilasta, sekä sen tarvikkeista ja varusteista illan aikana. Varaaja on velvollinen ilmoittamaan viipymättä mahdollisista vioista tai puutteista JYYn huoltopäivystykseen p. 014 60 7500. Rikkoutuneesta kalustosta veloitetaan sen uusimisesta aiheutuneet kulut. Varausehtojen rikkomisesta JYYllä on oikeus veloittaa 70€. Jos porealtaan vesi sotketaan tahallaan ja se joudutaan vaihtamaan, on  puhdistusmaksu 300 €.

Löytötavarat

Kyselyt siivoojilta (ma – pe 9 – 14) 050 526 5443. Tavaroita säilytetään kuukauden ajan.