Arktisen Upeeta: Fucking with nobody

Lauantai 7.11.2020 16:00
Liput 12/10€ €

FUCKING WITH NOBODY
ohj. Hannaleena Hauru
FIN / 2020 / 103min. / DCP / K16
kieli: suomi
tekstitys: englanti

Koronapandemian vuoksi kaikki festivaalin näytökset toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Lippuja ei myynnissä ovella, ainoastaan ennakkoon. Ennakkolipunmyynti päättyy elokuvan alkaessa.

Liput 12€ (norm.) / 10€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset) (+0,40€ palvelumaksu) vain kide.appin kautta.

Huomioithan että salissa ei ole paikkanumerointia ja että salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

***

Venetsian elokuvajuhlille jo kehitysvaiheessa valittu Hannaleena Haurun (mm. Säälistäjät, Metatitanic, Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset) pääosanäyttelemä ja ohjaama sensaatio Fucking With Nobody ennakkonäytöksessä Arktisessa!

Autofiktion, meta-elokuvan ja mokumentin elementtejä yhdistelevässä semi-tarinassa Hanna (Hannaleena Hauru) on menettänyt lupaavan ohjausduunin ja alkaa yhdessä ystäväkollektiivinsa kanssa saatuna humalaisena päähänpistona purkaa turhautumistaan keksityn ja kiillotellun rakkaustarinan suoltamiseen Instagramiin hänen ja kaverinsa Ekun välillä. Reaalimaailma ympärillä reagoi avosylin kulissiromanssiin, joka roiskuu yli äyräidensä anarkistiseksi taideprojektiksi ja kannanotoksi, mutta ei kestä kauaa kunnes tarinnallistamisyhteiskunnalle räätälöidyn like-kalastelun ja todellisuuden rajat alkavat sulamaan yhteen. Onko ovia avaava feikki onni jollain tapaa huonompaa kuin pettymyksien täyteinen todellisuus?

Alkukuvana FWN:lle näytetään Morgane Dziurla-Petitin lyhytelokuva GRAB THEM (2020, 13min.), jossa sydämellisen mutta yksinäisen 60-vuotiaan Sallyn rakkauselämää vaikeuttaa hänen suunnaton yhdennäköisyytensä Amerikan Yhdysvaltojen nykyisen presidentin kanssa.

Näytöksen jälkeen elokuvan ohjaaja Hannaleena Hauru osallistuu Skype-yhteydellä Q&A-sessioon.

Lisätietoja www.arktisenupeeta.net