Dragtaide Suomessa

Lauantai 26.9.2020 14:00
Liput 25 €

Dragtaide suomessa luento: Millaiset juuret dragtaiteella on Suomessa? Miten ala on kehittynyt ja tulee ehkä kehittymään? Millaisia tunnuspiirteitä suomalaisella dragtaiteella on verrattuna muihin kulttuureihin?

Dragtaide suomessa luento:
Paikka: Ilokivi Venue / Online (suljettu facebook ryhmä)
Aika 26.9 klo 14-16 (online versio katsottavissa su 27.9 klo 21.00 saakka)
Hinta: Luento ilokivessä 25e, online luento 20e.
SITOVAT ilmoittautumiset rosetta.sweet@outlook.com 24.9 mennessä. Maksu ennakkoon tilisiirtona (saat maksutiedot s-postilla). Maksun tulee näkyä tilillä 26.9.
Saavuthan paikalle ajoissa (ovet avataan n.15min ennen aloitusta). Online tapahtumassa avataan ikkuna n.5min ennen aloitusta. ETHÄN TALTIOI LUENTOA!
Millaiset juuret dragtaiteella on Suomessa? Miten ala on kehittynyt ja tulee ehkä kehittymään? Millaisia tunnuspiirteitä suomalaisella dragtaiteella on verrattuna muihin kulttuureihin?
Tervetuloa seuraamaan suomalaisesta dragtaiteesta kertovaa luentoa, jossa paneudutaan lyhyesti sen historiaan ja erilaisiin kulkureitteihin Suomessa.
Luennon aikana saat pääpiirteittäin tietoa dragin tekemisen tavoista ja siitä, miten ne muuttuvat jatkuvasti. Lopuksi on sinulla on mahdollisuus kysyä aiheesta ja aiheen vierestä. Luento sopii heille, jotka ovat kiinnostuneet dragtaiteesta, haluaisivat alkaa harrastamaan dragia tai ajattelee sitä jopa uudeksi ammatikseen. Myös kaikki teatterin ja musiikin harrastajat ja ammattilaiset ovat tervetulleita.
Luennoitsijana toimii Antti Taipale FM, joka on opiskellut teatteri- ja musiikkitiedettä, sekä tutkinut dragin tekemisen tapoja useita vuosia. Hän on tehnyt työkseen dragia kohta jo 15 vuoden ajan artistinimellä Sheila. Taipaleen keskeisin kiinnostuksen kohde on se, millä tavalla kehollinen empatia tai samaistuminen toimii työkaluna dragartistin työssä ja välineenä sitouttaa katsoja esistyksen aikana esityksen sisältöihin.

Muita tulevia tapahtumia

Muut

Lauantai 26.9.2020 19:00

SBN: Drag meets Burlesque 2020

Lauantaina 26.9 Ilokiven lavan valtaavat toinen toistaan huikemmat artistit, jotka tarjoilevat teille yhteensä 11 suuremmoisen upeaa aktia! Nautimme illan aikana pääosin dragin ihmeellisestä maailmasta, mutta mukaan mahtuu ripaus burleskin taitaakin ja mikä onkaan parempaa kuin suloinen sekoitus dragia ja burleskia = draglesque . Tapahtuma live striimataan joten voit nauttia showsta myös kotonasi!

Teatteri

Sunnuntai 27.9.2020 15:00

Jyväskylän Ylioppilasteatteri: SAINT/JANNE – kaksi opiskelijaa yhden hinnalla!

Jyväskylän Ylioppilasteatteri esittää osana 60-vuotisjuhlavuottaan:
SAINT/JANNE tai Jeanne d’Arcin vaino, teloitus ja ylistys -pienoismusikaali
OPISKELIJAETUNÄYTÖS - 2 OPISKELIJAA 1 HINNALLA

Teatteri

Sunnuntai 27.9.2020 19:00

Jyväskylän Ylioppilasteatteri: SAINT/JANNE

Jyväskylän Ylioppilasteatteri esittää osana 60-vuotisjuhlavuottaan:
SAINT/JANNE tai Jeanne d’Arcin vaino, teloitus ja ylistys -pienoismusikaali