Jyväskylän Ylioppilasteatteri: Myrsky, 2 opiskelijaa 1 hinnalla

Keskiviikko 13.11.2019 19:00
Liput 14€ / 8€ €

Jyväskylän ylioppilasteatterin Myrsky marssittaa Ilokiven näyttämölle 10 klovnia, 3 savolaismummoa, 1 alkuasukkaan, 10 litraa merivettä, 1 merenneidon, 1 valtamerialuksen ja 2 karvalakkia. 

Punaisen nenän Myrsky!

Myrsky kertoo Milanon entisestä herttuasta Prosperosta, joka on joutunut veljensä Antonion ja Napolin kuningas Alonson pettämäksi ja hylätty tyttärensä Mirandan kanssa autiolle saarelle. Eräänä yönä joukko Milanon ja Napolin ylhäisöä seilaa merellä ja Prospero nostattaa taikavoimillaan maagisen myrskyn, jonka riehuessa laiva haaksirikkoutuu ja ylhäisö pelastautuu Prosperon hallitsemalle saarelle. Prospero punoo Arielin kanssa pirullisen nerokkaan juonen kostaakseen menneisyyden vääryydet.

Pirullisen nerokasta juonta hankaloittaa vain se, että touhuavat ihmiset ovat kaikki klovneja. Kutsumatta kuvaan astuu rakkaus, ämpäriin astuu Prospero, Prosperoon rakastuu Ariel, Prinssi Ferdinandiin rakastuu Miranda, hovimies Stefano rakastuu taxfreehen, Caliban rakastuu viinaan, savolaiset mummot rakastavat kaikkia, perse huutelee autiolla rannalla ja rakas William Shakespieru pyörii haudassaan kuin hyrrä.

Jyväskylän ylioppilasteatterin Myrsky vähät välittää epookista ja marssittaa Ilokiven näyttämölle 10 klovnia, 3 savolaismummoa, 1 alkuasukkaan, 10 litraa merivettä, 1 merenneidon, 1 valtamerialuksen ja 2 karvalakkia.

JYT <3 opislelijat: ke 13.11. esitykseen kaksi opiskelijaa yhden hinnalla

käsikirjoitus: William Shakespeare
ohjaus: Erika Hast
tapahtumakuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen

Lisätiedot Facebookista!

Muita tapahtumia marraskuussa

Live

Lauantai 16.11.2019

Joyrock2019

Marraskuun 16. hemmotellaan Ilokivessä raskaan rockin ystäviä isolla kädellä, kun DEFEAT- yhtye isännöi järjestyksessään ensimmäistä Joyrock-tapahtumaa ja saa seurakseen Ilokiven…

Teatteri

Sunnuntai 17.11.2019 19:00

Jyväskylän Ylioppilasteatteri: Myrsky

Jyväskylän ylioppilasteatterin Myrsky marssittaa Ilokiven näyttämölle 10 klovnia, 3 savolaismummoa, 1 alkuasukkaan, 10 litraa merivettä, 1 merenneidon, 1 valtamerialuksen ja 2 karvalakkia.