Popeda T, Möyhy-Veikot, N-F Koikkalainen

Perjantai 1.2.2019
Liput 5 €

Valtaosalle ihmisistä täysin tuntemattomaksi jäänyt ungerground-rap-artisti Popeda T päättää melkein puoli vuotta kestäneen uransa kolmen keikan kiertueen voimin. Illan esiintyjät:POPEDA…

Valtaosalle ihmisistä täysin tuntemattomaksi jäänyt ungerground-rap-artisti Popeda T päättää melkein puoli vuotta kestäneen uransa kolmen keikan kiertueen voimin.

Illan esiintyjät:

POPEDA T
MÖYHY-VEIKOT
NON-FICTIONAL KOIKKALAINEN

Jyväskylään on luvassa niin speciaalia menoa ettei kannata varautua siihen että tajunta räjähtää – se saattaa jopa suorastaan paskoa alleen!

Liput 5€

————————————-

POPEDA T

Kesällä 2018 aloittanut ja keväällä 2019 lopettava Popeda T nousee keikkalavoille vielä viimeisen kerran, “Totuus kiteytyy” -kiertueen muodossa. Räppibiittejä, lähiötunnelmaa sekä Popeda-yhtyeen lyriikoita taiteessaan yhdistävä underground-tulokas vetoaa lopettamispäätöksessään periaatteellisiin syihin.

–Jos useat kymmenet ihmiset yleisössä laulaa mukana kertosäkeistöissä, niin siitä on mun mielestä underground tosi kaukana. Me tiedettiin jo ensimmäisen keikan jälkeen ettei näin voisi jatkua, joten tästä syystä lopettaminen on ainoa oikea vaihtoehto jos haluaa pitää meiningin aitona, kirjoittaa yksityisyyttään vaaliva Popeda T.

Popeda T on hienoin musiikkiin liittyvä kokemus mitä koomikko Tomi Haustolalle on tapahtunut sitten Kanye Westin kättelyn.

Musiikillista tuotantoa voit hyvällä tuurilla löytää darkwebistä.

MÖYHY-VEIKOT

MUSIIKKI ON KUOLLUT! ISKELMÄ ELÄÄ! MÖYHYT TYKITTÄÄ! KUNHAN KÄYTTÄÄ CAPSLOCKIA JA KIRJOITTAA SEKAVIA NIIN KUKAAN EI HUOMAA MITÄÄN EROA MÖYHY-VEIKKOJEN ITSE KIRJOITTAMIIN KUVAUKSIIN! AHTI HALJALA OLI KUNINGAS! JYPINKYLÄ JA PROPSUT!! ##¥¥££ERIKOISMERKKEJÄ##¥¥££

https://www.facebook.com/moyhyveikot/

https://youtu.be/JEtjav1czaY

NON-FICTIONAL KOIKKALAINEN

Non-Fictional Koikkalainen on Helsingissä vuonna 2010 tämänhetkisen muotonsa saanut kolmiodraama. Leimallisen lempeästi äkkivääristä ja mustasävytteisistä sanoituksistaan mielipiteitä jakava bändi on saanut ihmiset rakastumaan, itkemään, suuttumaan, yllättymään ja haltioitumaan, vaatimaan lisää tai rahojaan takaisin, tanssimaan, huutamaan, iloitsemaan sekä uhkailemaan!
Kolmio rakentuu pääsääntöisesti kitarasta ja pianosta tai poikkihuilusta ja laulajasta – joskin joitain yllätyksiä voi aina mukaan mahtua.

Nimelle uskollisesti bändin sielunmaisemat ovat mahdollisimman totuusperäisiä ja aitoja.

Kitaristi ja pääsääntöinen laulujen tukipilari ja rakentaja Joonas Lehtimäki vie meitä eteenpäin vahvoilla, riisutuilla ja monikaistaisilla rock-, pop- ja punk-raiteilla. Selkeistä tanssiaskelista havahdutaan hermoilemaan kuin nuoralla kävellen jopa folkahtavan vastentahtoisesti. Hänellä on parta ja tatuointeja.
Äänitaiteilija Jussi Kaloinen tuo, rakentaa, lisää ja muokkaa kappaleita erilaisilla instrumenteilla. Perinteisestä pianosta tai poikkihuilusta haukahteleviin aaltoihin ja kaukaa kantautuvaan pelastukseen tai uhkaan. Hän on sidosaine, joka pitää välin hauraat ja paikoin aggresiiviset ääniaallot kasassa ja yhtenäisinä. Hänellä on parta ja mustat hiukset. Laulaja ja lauluntekijä Petri Koikkalainen (parraton) esittää ja tulkitsee kappaleita ja antaa kokonaisuudelle oman pienen leimansa.

Musiikkia voi kuunnella, mutta sen voi myös kokea. Parhaimmillaan NFK on ehdottomasti livenä, lähelläsi, kun teatraaliset ja höpsöt hetket saa jakaa yhdessä. Tervetuloa mukaan maailmaamme – jota me kaikki vihaamme ja rakastamme!

https://www.facebook.com/nfkoikkalainen/

https://open.spotify.com/artist/6nBrJ72Wz7wwvNPEfMFWN8?si=jZ7llZlQQFKYAdY_UD4Z0A

———————-

Popeda T:n ”Totuus kiteytyy” -jäähyväiskiertue:

19.1. Helsinki, Mascot Bar & Live Stage
1.2. Jyväskylä, Ilokivi On Stage
8.2. Kuopio, Pannuhuone Gust. Ranin.

Muita livejä helmikuussa

Live

Perjantai 15.2.2019

Varisverkosto 5v.

Ahistus (https://ahistus.bandcamp.com/releases)Ohjus (https://youtu.be/qBT7QsfGAak)Nylon Beast (https://nylonbeast.bandcamp.com/)Sister Disaster (https://sisterdisaster.bandcamp.com/)Huono Idea (https://huonoidea.bandcamp.com/)

Live

Lauantai 16.2.2019

Svalbard (EN), Scumripper, Rats Will Feast, VVorse

Circuit Breaker Bookings ylpeänä esittää: BRITTILÄINEN SVALBARD ENSI KERTAA SUOMEEN!La 16.2.2019 Jyväskylä, Ilokivi w/ Scumripper, Rats Will Feast & VVorse.Bristolista…

Live

Lauantai 16.2.2019

Svalbard (EN), Scumripper, Rats Will Feast, VVorse

Circuit Breaker Bookings ylpeänä esittää: BRITTILÄINEN SVALBARD ENSI KERTAA SUOMEEN!La 16.2.2019 Jyväskylä, Ilokivi w/ Scumripper, Rats Will Feast & VVorse.Bristolista…