SBN: Drag meets Burlesque 2020

Lauantai 26.9.2020 19:00
Liput 20/25 €

Lauantaina 26.9 Ilokiven lavan valtaavat toinen toistaan huikemmat artistit, jotka tarjoilevat teille yhteensä 11 suuremmoisen upeaa aktia! Nautimme illan aikana pääosin dragin ihmeellisestä maailmasta, mutta mukaan mahtuu ripaus burleskin taitaakin ja mikä onkaan parempaa kuin suloinen sekoitus dragia ja burleskia = draglesque . Tapahtuma live striimataan joten voit nauttia showsta myös kotonasi!

Sweet Burlesque Nights esittää: Drag meets Burlesque 2020!
Lauantaina 26.9 Ilokiven lavan valtaavat toinen toistaan huikemmat artistit, jotka tarjoilevat teille yhteensä 11 suuremmoisen upeaa aktia! Nautimme illan aikana pääosin dragin ihmeellisestä maailmasta, mutta mukaan mahtuu ripaus burleskin taitaakin ja mikä onkaan parempaa kuin suloinen sekoitus dragia ja burleskia = draglesque ❤. Tapahtuma live striimataan joten voit nauttia showsta myös kotonasi!
Lavalle nousevat:
Sheila
Lady Laverna
Magnus Love
Theodora Rex
Luc-Pascal Pierre
Tursula KlamouR & Golden Girrrrls
Lady Clapback
Dick Weenie
Juontajana toimii Luc-Pascal Pierre
Ovet auki 19.00, showtime 20.00.
Covid19 tilanteen vuoksi otamme ravintolaan hyvin rajatun määrän asiakkaita jotta turvavälit on mahdollista säilyttää. Ostathan siis lippusi ennen kuin ne loppuvat. Liput nettilippu.fi. Ennakkoliput 20e, ovelta 25e (JOS ovelle jää lippuja, emme varaa kiintiötä ovelle).
Live stream liput 17e (ostathan jokaiselle katsojalle oman lipun, esiintyjien palkkiot ja näin ollen tapahtumien tulevaisuus riippuu lipunmyynnistä). Tapahtuma striimataan suljetussa facebook ryhmässä (ohjeet julkaistaan tällä tapahtumasivulla!)
Mikäli olet ostanut lipun ja sairastut, voit vaihtaa sen live stream lippuun veloituksetta! Olethan yhteydessä 26.9 klo 12.00 mennessä rosetta.sweet@outlook.com
Huomaathan myös iltapäivällä upean Sheilan luennon ”Dragtaide Suomessa” klo 14-16. Ilmoittaudu mukaan paikanpäälle tai live streamiin! Hinta 25e/hlö! Tule kuulemaan suomen dragkulttuurista hahmolta, joka on jo 15vuotta työskennellyt dragin parissa ja tuottanut mm. Helsinki Drag Battlea. Luneto katsottavissa 30.9 saakka! Ilmoittautumiset rosetta.sweet@outlook.com

Muita tulevia tapahtumia

Muut

Lauantai 26.9.2020 14:00

Dragtaide Suomessa

Dragtaide suomessa luento: Millaiset juuret dragtaiteella on Suomessa? Miten ala on kehittynyt ja tulee ehkä kehittymään? Millaisia tunnuspiirteitä suomalaisella dragtaiteella on verrattuna muihin kulttuureihin?

Teatteri

Sunnuntai 27.9.2020 15:00

Jyväskylän Ylioppilasteatteri: SAINT/JANNE – kaksi opiskelijaa yhden hinnalla!

Jyväskylän Ylioppilasteatteri esittää osana 60-vuotisjuhlavuottaan:
SAINT/JANNE tai Jeanne d’Arcin vaino, teloitus ja ylistys -pienoismusikaali
OPISKELIJAETUNÄYTÖS - 2 OPISKELIJAA 1 HINNALLA

Teatteri

Sunnuntai 27.9.2020 19:00

Jyväskylän Ylioppilasteatteri: SAINT/JANNE

Jyväskylän Ylioppilasteatteri esittää osana 60-vuotisjuhlavuottaan:
SAINT/JANNE tai Jeanne d’Arcin vaino, teloitus ja ylistys -pienoismusikaali