SBN: Fear of the DARK – Halloween edition

Lauantai 24.10.2020 19:00
Liput 20 €

Sweet Burlesque Nights esittää:
Kaamea, kuumottava ja niskavillat pystyyn nostattava Fear of the Dark - halloweed edition! Tule katsomaan miten burleski ja kauhu sulautuvat yhteen karmivaksi kiusoittelun taiteen spektaakkeliksi! Tällaisia halloween bileitä ei Jyväskylässä ole ennen nähty!

Sweet Burlesque Nights esittää:
Kaamea, kuumottava ja niskavillat pystyyn nostattava Fear of the Dark – halloweed edition! Tule katsomaan miten burleski ja kauhu sulautuvat yhteen karmivaksi kiusoittelun taiteen spektaakkeliksi! Tällaisia halloween bileitä ei Jyväskylässä ole ennen nähty!
24.10. Ilokivi Venuen valtaavat burleskimaailman kaameat viettelijät! Tapahtuma myös live striimataan, eli voit katsoa showta omassa kodissasi peittoon käpertyneenä!
Ovet auki 19.00
Showtime 20.00
Yleisölle kylmiä väreitä luovat:
Ravishing Shangri-La Rubies
Veda DeCadenza
Rosetta Sweet
Hasard Le Sin
Honey B´Zarre
Turrrbo Cherry
Tinker Bell
Ava Galactica
Henrika Terror
Tex & Lippy
Strawberry Margarita
Toistaiseksi vielä nimetön tuore oppilasryhmä!
Juontajana karmean herkullinen ja hyytävän huumaava Strawberry Margarita!
Stage kittens: Glittersweet burlesque duo
Liput nettilippu.fi ennakkoon 20e, ovelta 25e.

Myös live stream liput osoitteesta nettilippu.fi hintaan 15e. Show striimataan suljetussa facebook ryhmässä, pyyntö ryhmään liittymiseen tulee olla laitettu 24.10 klo 19.00 mennessä.
Huom! Covid19 tilanteen vuoksi ravintolassa huolehditaan erityisen hyvin turvaväleistä ja hygieniasta. Myymme tapahtumaan lippuja alle 50% ravintolan kokonaiskapasiteetista, jolloin varmistamme riittävät turvavälit. Istumapaikat jaotellaan niin että samassa seurueessa olevat henkilöt voivat olla keskenään ja seurueiden välille tulee kunnon turvavälit. Tapahtumassa maskin käyttäminen on sallittua ja mikä sopisikaan karmivaan teemaan paremmin kuin karmiva, persoonallinen kasvomaski!
Ethän saavu paikalle sairaana. Mikäli olet ostanut lipun Ilokiveen ja sairastut, voit veloituksetta vaihtaa sen live stream lippuun.

Muita tulevia tapahtumia

Elokuvat

Maanantai 26.10.2020 19:00

Elokuvat

Keskiviikko 28.10.2020 16:30