Ravintola Ilokivi 8.3. alkaen avoinna vain opiskelija- ja sopimusasiakkaille

Ravintola Ilokivi on avoinna opiskelija-asiakkaille ja sopimusasiakkaille 8.3.-18.4. välisenä aikana. Noudatamme näin hallituksen asettamia linjauksia koronaviruksen hillitsemiseksi. Muille kuin opiskelija- ja sopimusasiakkaille voimme myydä take-away-lounasta mukaan otettavaksi. Vain rajatulle asiakasmäärälle tarjoileminen vähentää kontaktien määrää.

Päivitämme tietoa Ilokivi.fi-sivustolle sitä mukaa, kun hallituksen esitys koronarajoitusten jatkumisesta etenee eduskunnan käsittelyssä.

Kontaktien määrää rajoitetaan suunnitelluilla kulkureiteillä

Jotta ravintolassa asioiminen olisi mahdollisimman turvallista kaikille asiakkaillemme ja henkilökunnallemme, ohjaamme asiakkaita liikkumaan salissa mahdollisimman vähin kohtaamisin. Seuraa opasteita aulassa ja ravintolasalissa, jotta löydät turvallisen kulkureitin. Kassalta sinut ohjataan omalle paikallesi tyhjään pöytään.

Vältä turhaa liikkumista ravintolassa – Näin toimit saapuessasi lounaalle

Noudata turvallisuusohjeita

Take-awayta saatavilla myös omiin kestoastioihin – Ilokivi kiittää asiakkaita vastuullisesta asioinnista!

Kaikkien asiakkaiden on edelleen mahdollista ottaa ruoka myös mukaan Take-away-astioihin. Omien kestoastioiden suosiminen kannattaa!

Rajoitusten ja turvatoimien noudattaminen auttaa meitä pitämään ravintolan avoinna opiskelijoiden arjen hyväksi – kiitos, kun teet kanssamme ruokailuista turvallisia!