Ravintola Ilokivi on auki poikkeustoimin 13.3. alkaen

Ravintola Ilokivi pitää ovensa auki perjantaihin 20.3. saakka, mutta ravintolassa otetaan käyttöön poikkeusjärjestelyitä tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi.

Lounasta on tarjolla klo 11 – 16, eli ravintola sulkeutuu tuntia aikaisemmin kuin tavallista.

Asiakkaita kannustetaan pesemään kätensä lämpimällä vedellä ja saippualla ennen ravintolasaliin tuloa. Noudata THL:n ohjeita käsienpesusta. Ilokiven lounaslinjaston alkupäässä on saatavilla käsidesiä ja kertakäyttöhansikkaita. Jonottaessa on suositeltavaa pitää metrin väli toisiin jonottajiin.

Henkilökunta annostelee linjastolla ruoat ja ojentaa asiakkaille valmiit annokset sekä ruokailuvälineet. Jakeluastiat on asiakkaiden puolelta suojattu muovikansilla. Myös ruokajuomat annostelee henkilökunta, jotta asiakkaiden ei tarvitse koskea hanoihin tai purkkeihin.

Kaikki tarjolla oleva leipä on valmiiksi viipaloitua ja henkilökunta ojentaa sen asiakkaalle halutun levitteen kera. Poikkeustoimien kestäessä sämpylöitä ei tarjoilla.

Ravintola Ilokivi haluaa tarjota opiskelijoille mahdollisuuden Kela-tuettuun ruokailuun myös opiskelun poikkeusjärjestelyjen aikana. Ravintolan poikkeustoimilla mahdollistetaan turvallinen lounasruokailu ja hyvää mieltä ylläpitävät ihmiskontaktit epätavallisesta tilanteesta huolimatta.

Uutista on päivitetty 17.3. klo 11.40: korjattu uusimmat tiedot Ilokiven aukioloista.