Ruokailu paikan päällä onnistuu taas 15.2. alkaen!

Maanantaista 15.2. alkaen on jälleen mahdollista ruokailla Ilokivessä myös paikan päällä. Jyväskylän yliopisto palaa 15.2.2021 alkaen epidemian kiihtymisvaiheessa sovellettuihin toimintamalleihin. Tämä merkitsee Ilokiven ravintolassa, että asiakkaat ovat jälleen tervetulleita nauttimaan lounaansa ravintolassamme.

Ilokiven lounaan saa edelleen ostaa myös mukaan Take away -annoksena. Ostaessasi ruokaa mukaan voit vähentää pakkausjätettä suosimalla ruoan kuljetuksessa omia kestoastioita. Opiskelijana voit edelleen ostaa itsellesi 2 annosta mukaan, ja auttaa myös opiskelevaa kaveria ostamalla hänellekin 2 annosta, näyttämällä omaa sekä kaverin voimassaolevaa opiskelijakorttia.

Ilokivi haluaa kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitaan vastuullisesta toiminnasta, hyvän käsihygian noudattamisesta, turvaväleistä ja maskien käytöstä jonotus- ja poistumistilanteissa. Olette mahdollistaneet ravintolan pitämisen avoinna poikkeustilanteen läpi! Asiakkaiden vastuullinen käyttäytyminen tekee mahdolliseksi koko kampuksen ravintoloiden, myös Ilokiven, aukiolon. Muistetaan yhdessä turvata toisiamme ja Ilokiven henkilökuntaa toimimalla vastuullisesti joka päivä!