Aamun Kuningatar & Yoki

Lauantai 5.11.2022 21:00
Liput 12,5/15 €

Oululaiset popmusiikin sanansaattajat Aamun Kuningatar + Yoki saapuvat keikkailemaan Jyväskylän Ilokivi Venuelle 5.11.2022


Aamun Kuningatar on 2020 perustettu Oululainen yhtye, joka soittaa modernia ja raikasta pop-rockia, jota tehdään tunteella ja tinkimättä. Musiikissa kuuluvat suuret ja voimakkaat tulkinnat, jotka maalaavat kuvia sekä kesän auringosta että myrskyisistä merten rannoista. Lyriikoissa kuuluvat surulliset mutta kauniit tarinat elämästä, kaipauksesta, näyistä ja hengistä. Yhtye nähtiin tuoreimman levynsä ”Kuvankaunis Laura Kuja ja Taksimatka Manalaan” julkaisun myötä mm. QStockissa menneenä kesänä.

Laulu – Essi Korpi
Kitara – Roope Valtonen
Koskettimet – Tero Kemppainen
Basso – Ville Valtonen
Rummut – Jani Kenttä

Yoki on suomalainen pop-/rock-yhtye Oulusta, joka perustettiin vuonna 2018. Yhtyeen kappaleet on rakennettu lauluntekijä Elisa Koivupuron tarinoiden ympärille. Bändin dynamiikka yhdistettynä voimakkaaseen tulkintaan vie paatuneimmankin kuuntelijan mukanaan. Yokin vahva ja tunnistettava soundi perustuu Elisa Koivupuron herkkään, mutta voimakkaaseen tulkintaan unohtamatta vahvoja kitaralinjoja. Yhtyeellä on erityinen kyky muuntautua tekstin ja tarinan edellyttämään maisemaan säilyttäen samalla oman vahvan tunnistettavan sointinsa. Yoki on yksi lupaavimmista valtavirran yhtyeistä Pohjois-Suomesta.

Laulu – Elisa Koivupuro
Kitara – Jukka Vihermaa
Kitara – Matti Parkkonen
Basso – Tommi Södö
Koskettimet – Laura Ronimus
Rummut – Mikko Arvola

Liput tulevat myyntiin Tiketti.fi osoitteeseen. Ennakko 12,5€ / Ovelta 15€

Aikataulut:

Ovet klo 21

Aamun Kuningatar klo 21.30

Yoki n. klo 23

Muita keikat marraskuussa

Klubit

Perjantai 11.11.2022 18:00

Stand up: Fathi Ahmed, Viivi Kuusela, Tommi Tuominen & Matti Paalanen

Jyväskylän Ilokivessä nauretaan taas stand upin merkeissä 11. marraskuuta, kun lavan valtaavat Fathi Ahmed, Viivi Kuusela, Tommi Tuominen ja Matti Paalanen.

Klubit

Lauantai 12.11.2022 22:00

Luminocity Hardstyle – Insurrection

Marraskuussa Ilokiven valtaa Hardstyle! Insurrectionin LUMINOCITY tuo mestoille kotimaan kovimman soundin!

Keikat

Keskiviikko 16.11.2022 19:00

Elias Nieminen Ensemble & MUYA / Double Album Release Concert

Tervetuloa valaisemaan pimeää syysiltaa ja juhlimaan ainutkertaista debyyttialbumin julkaisua yhdessä Elias Nieminen Ensemblen ja MUYA-yhtyeen kanssa! Luvassa on valovoimainen annos uutta suomalaista musiikkia.