Tapahtumat

Toukokuu 2022

Elokuvat

Maanantai 23.5.2022 17:00

Vapaa Kino

Ma 23.5. Muumio
Vapaa Kinon kauden viimeisellä kerralla tehdään pakettimatka Egyptiin. Reissulla luvassa muun muassa vaarallista luettavaa, lihansyöjäkuoriaisia, kirouksia ja hiekkaa.

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia ja päivitämme näitä ohjeita tarvittaessa tilanteen muuttuessa. Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Muistathan, että sairaana tai oireisena ei saa lähteä elokuviin vaan pitää jäädä kotiin parantelemaan.

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia elokuvia melkein joka viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Keikat

Keskiviikko 25.5.2022 20:00

Ossi Maristo + Atte Aho @ Ilokivi Venue

Monipuolinen kitaristilahjakkuus Ossi Maristo julkaisi pitkään odotetun debyyttialbuminsa syksyllä 2021. Instrumentaalisen progen ja fuusiojazzin tyyliaallokossa seilaava yhtye on tehnyt väkevää esiinmarssia genrensä eliittiin, ja esimerkiksi Eric Johnson sekä Guthrie Govan -diggareiden kannattaa painaa tämä korvakarkki mieleen.

Lukuisten studio- ja livesessioiden mies Maristo on jo musiikkialan sisäpiirissä armoitettu tekijä. Viime syksynä ilmestyneen ”Arc” –albumin myötä suuri yleisökin pääsee nauttimaan Ossin kekseliäästä ja teknisesti suvereenista soitosta sekä upeista sävellyksistä, joita syventävät yhtyeen vahvat soittajapersoonat ja heidän välillään säkenöivä upea ryhmädynamiikka. Mariston lisäksi bändissä vaikuttavat kosketinsoittaja Kasperi Kallio, basisti Tapio Backlund sekä rumpali Jonne Taavitsainen.

Huikean fuusio-iltaman toisesta herkkupalasta vastaa 27-vuotias helsinkiläiskitaristi Atte Aho, joka on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut sekä monissa liemissä keitetty kitaransoiton todellinen moniosaaja. Bändinsä kera Aho esittää säveltämäänsä kitaravetoista instrumentaalimusiikkia, jossa on kuultavissa kaikuja menneiden vuosikymmenten fuusiokitaristien kaanonista - herran omaa vivahteikasta soundia unohtamatta. Tulevat keikat tarjoavat yleisölle maukkaan ensipuraisun myöhemmin julkaistavan debyyttialbumin äänimaisemaan.

Liput:
Ennakko 13.50 euroa
Ovi 15 euroa
Ennakot tiketti.fi

Ovet klo 20

Keikat

Perjantai 27.5.2022 20:00

Harakiri For The Sky (AUT) + Vorna + Besra

Itävaltalainen post black metal -yhtye Harakiri for the Sky saapuu toukokuussa 2022 kolmelle keikalle Suomeen. Kolmatta kertaa maassamme kiertävä bändi jytää tällä kertaa Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. Keikalla lämppäämässä Vorna ja Besra!

pe 27.5.2022 Jyväskylä, Ilokivi (alk. 20 e Lippu.fi, 23 e ovi) + Vorna, Besra

Kesäkuu 2022

Klubit

Lauantai 4.6.2022 22:00

Dreadmark @ Ilokivi Venue

DREADMARK @ ILOKIVI
SAT 4.6.2022 22-04
7€
Techno & Drum&Bass
DJ's
Koshiz
Kinnuset
Ben Kama
Chris Robin
Joonas Aleksi

VJ's
CGVJ Juippi
Mikrovision

Keikat

Perjantai 17.6.2022 20:00

Rimbacher & Dirty Deeds Indeed LIVE @ Ilokivi Venue

DIRTY DEEDS INDEED & RIMBACHER yhteiskeikalla Ilokivessä perjantaina 17.6.2022!
Liput 10e, vain ovelta!

Esiintymisajat - TBA

Kesän viimeiset Rock & Roll -bileet ennen Ilokiven kesätaukoa!
Yhteistyössä:
Painotalo Silkkisiipi - Rimbacher merchandise
KarppaVoice - Rimbacher live sound
https://linktr.ee/rimbacher

Joulukuu 2022

Keikat

Torstai 8.12.2022 20:00

Normandie (SWE)

Normandie julkaisi helmikuussa 2021 kolmannen albuminsa Dark and Beautiful Secrets.

Muun muassa 30 Seconds to Marsiin ja Bring Me To Horizoniin verrattu Normandie konsertoi Suomessa viimeksi vuonna 2019.

Vakavoitumisesta huolimatta Normandie muistaa yhä olla pirullisen tarttuva, totaalinen ja herkkä. Tiukkojen riffien ja timanttisen tuotannon kautta voimatrio iskee nyt valmiimpana kuin koskaan: bändin ilmaisussa on vivahteita popista ja modernista rockista, joka soundaa ajoittain hyvinkin metallisena.

15 e (Lippu.fi), 18 e (ovelta)

www.normandieofficial.com
www.ilokivi.fi
www.nem.fi

Lisätietoa:
Carolin Büttner (english or deutsch)
Nem Agency Oy
carolin@nem.fi