Opinkiven sauna

Opinkiven sauna sijaitsee Seminaarinmäellä, Ilokiven kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lue ohjeet ja varaa tila helposti netissä.

Opinkiven saunan varustelu

Kokoontumista varten

 • 17 asiakaspaikkaa pöydän ääressä istuen
 • pari lokoisaa sohvaa
 • terassilla 12 istumapaikkaa
 • esteetön kulkureitti ja wc invamitoituksella, huomattava kuitenkin eteisen käytävän kapeikko (80 cm) josta kookkaalla pyörätuolilla ei mahdu kulkemaan
 • juhlinta-aika klo 03 saakka
 • saa tuoda omia juomia, niitä varten on kaksi korkeaa jääkaappia
 • kahvin- ja vedenkeittimet
 • mikroaaltouuni
 • liesi ja kiertoilmauuni
 • astiat 50 hengelle

Tilan tekninen varustelu

 • äänentoistolaitteisto, soita musiikkia suoraan älypuhelimesta tai tietokoneelta
 • videotykki
 • valkokangas
 • digiboxi
 • langaton vierailijaverkko

Saunan varustelu

 • sauna on jaettu kahteen osaan avattavalla väliseinällä
 • mahdollisuus vuokrata pyyhkeitä 20 kpl 20 € tai 45 kpl 40 €
 • ainavalmis Jacuzzi ulkoporeallas saunan takapihalla
 • pukuhuoneista löytyvät pefletit
 • tuo omat saippuat ja shampoot mukanasi

Opinkiven sauna – kylpytunnelmaa keskustan tuntumassa

Tunnelmallinen sauna isommallekin porukalle ja saunan takapihalla hulppea Jacuzzi ympärivuotisessa käytössä.

Olipa tiedossa polttarit, synttärit, morsiussauna, ystävien kokoontuminen tai opiskelu- tai työporukan rentoutuminen työviikon jälkeen, meillä viihdyt varmasti! Unohtumattomia elämyksiä niin ulkomaisille vieraille kuin paikallisillekin porukoille.

Kuvia Opinkiven saunalta

Opinkiven sauna sijaitsee Opinkivi-rakennuksen katutasossa, Ilokivi Venuen sisäänkäynnin läheisyydessä, osoitteessa Keskussairalantie 2.

Opinkiven varausehdot

Kapasiteetti ja varustus
Tilaan mahtuu enintään 50 henkilöä, kokouskäytössä paikkoja 17 hengelle pitkän pöydän ääressä. Sauna on jaettu kahteen osaan liikkuvalla väliseinällä. Tilasta löytyy videotykki sekä siihen yhdistetty digiboksi, äänentoistolaitteisto, kahvinkeitin, vedenkeitin, 2 isoa jääkaappia, vedenkeitin, kiertoilmauuni, liesi sekä astiasto 50 hengelle.

Kertakäyttöiset laudeliinat löytyvät saunalta, peseytymisaineet pitää tuoda itse.

Saunalle on vuokrattavissa pyyhkeitä 20 kpl/20e tai 45 kpl/40€. Saunan takapihalla on ainavalmis Jacuzzi ulkoporeallas, jonka käyttö maksaa JYYn jäsenille 30 € / ilta ja muille asiakkaille 60 € / ilta. Ulkoporeallas on mitoitettu 6 henkilölle. Ylitäyttö voi rikkoa altaan.

Varausaika
Tila on varattavissa maanantaista sunnuntaihin. Tila on varauspäivänä käytössä klo 16 alkaen. Tilassa ei saa yöpyä ja tilasta on poistuttava klo 03.00 mennessä. Mikäli huoltohenkilöstö kohtaa varaajat tilassa vielä seuraavana aamuna, toimitetaan varaajalle lisälasku 500 €.

Käyttömaksu
Opinkiven saunan päivävuokra on 120 € / JYYn jäsenet ja 200 € / muut. Varaus maksetaan saman tien varausjärjestelmässä.

Varaa sauna täältä.

Kalenterissa näkyy vaaleanharmaana vapaat päivät ja jo varatuissa päivissä alaosa näkyy tummanharmaana. Lisähintaan ulkoporeallas käyttöön 30 € (JYYn jäsen) / 60 € (muut asiakkaat).

Esteettömyys
Lähin liikkumisesteetön pysäköinti on Opinkiven sisäänkäynnin vasemmalla puolella. Sisäänkäynti tilaan on liikkumisesteetön, mutta ovi on raskas käsitellä. Tilassa on liikkumisesteetön WC. Pääsy kokoustilaan saattaa etenkin kookkaammalla pyörätuolilla estyä käytävän päässä olevan kapeikon (80 cm) vuoksi. Löylyhuone on liikkumisesteetön, toisen puolen pesutilassa suihkupaikka liikuntarajoitteiselle. Tilaan ei saa tuoda eläimiä, jotta se säilyy myös allergikoille saavutettavana.

Avain
Saunan varaamisen yhteydessä saat viisinumeroisen koodin, jolla saat Opinkiven saunan sähköoven avattua varaamanasi iltana. Huomioithan, että koodi on voimassa klo 16-23.59. Tilassa saa kuitenkin olla klo 3 saakka, joten huolehdi, että ette lukitse itseänne vahingossa ulos. Jonkun pitää olla aina sisätiloissa ”ovivahtina” turvallisuussyistä.

Siivous
Varaaja huolehtii astioiden tiskaamisesta (omien tiskien tyhjentämisestä koneesta) ja vie lähtiessä pois omat roskat, tavarat ja mahdolliset pullot. Biojätteet voi jättää keittiössä olevaan biojäteroskikseen. Muille roskille on paikka Opinkiven saunan ulkopuolella: tilasta ulos mennessä oikealla puolella on suuret metalliovet, joiden takana on roskikset. Et tarvitse avainta, vedä ovi auki ja vie roskat laatikkoon, johon ne kuuluvat. Jos roskia ei ole viety, tilan varannut saa 50 euron suuruisen lisälaskun.

Jos et itse vie pantillisia pulloja / tölkkejä palautukseen, jätä ne säkkiin pakattuna saunan eteiseen – ÄLÄ vie niitä jätekatokseen, koska siellä niille ei ole sopivaa keräysastiaa.

Tuolit ja pöydät on laitettava paikoilleen ja ulko-ovet lukkoon. Jos tila jää epäsiistiin kuntoon, siitä seuraa varaajalle 100 €:n suuruinen siivouslasku.

HUOM! Poreallasta ei saa tyhjentää! Soihdun huoltotiimi hoitaa porealtaan ylläpidon.

Peruutukset
Peruutukset tulee ilmoittaa viimeistään yhtä (1) kuukautta aikaisemmin Ilokiven ravintolapäällikölle kati(a)ilokivi.fi

Toimistoajan (ma – pe 8-16) ulkopuolella ilmoitettu peruutus katsotaan tapahtuneeksi seuraavana toimistopäivänä.

Vastuut
Varaaja on vastuussa tilasta, sekä sen tarvikkeista ja varusteista illan aikana. Varaaja on velvollinen ilmoittamaan viipymättä mahdollisista vioista tai puutteista Soihdun 24/7 huoltopäivystykseen p. 010 524 8315. Rikkoutuneesta kalustosta veloitetaan sen uusimisesta aiheutuneet kulut. Varausehtojen rikkomisesta Soihdulla on oikeus veloittaa 70€. Jos porealtaan vesi sotketaan tahallaan ja se joudutaan vaihtamaan, on puhdistusmaksu 300 €.

Huom! Tilan vuokraaja ei saa tyhjentää allasta, Soihdun huoltohenkilökunta huolehtii siitä.

Tilassa on luvallista polttaa ainoastaan tuikkukynttilöitä turvallisella alustalla. Porealtaalla, sen pinnalla ja terassin pinnalla ei saa polttaa mitään kynttilöitä turvallisuussyistä.

Koronaturvallisuus
Saunan varaaja on itse vastuussa tapahtuman / illanvieton järjestämisestä. Suosittelemme varaajaa järjestämään paikalle riittävästi käsidesiä, kertakäyttökäsineitä ja mahdollisesti kasvomaskeja, ja huolehtimaan turvavälien säilyttämisestä tilaisuudessa. Varaajan vastuulla on myös pitää huolta siitä, että paikalle ei saavu henkilöitä, joilla on koronaoireita. Tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

Löytötavarat
Kati Lemiläinen 050 367 0139 / kati (a) ilokivi.fi (ma – pe 9 – 15). Tavaroita säilytetään kuukauden ajan.