Juhlapaikka Jyväskylässä

Jyväskylän keskusta-alueella, Seminaarinmäen kauniin kampuksen sydämessä sijaitseva Ilokivi on unohtumaton juhlapaikka. Tiloissamme järjestät helposti jopa 200 hengen istuvan illallisen.

Ilokivessä juhlasi on sellainen kuin sinä haluat

Ilokivessä perheesi juhla tarjoiluineen suunnitellaan toiveidesi mukaan. Syntymäpäivät, hääjuhlat, karonkka tai muistotilaisuus järjestyvät arvokkaassa Seminaarinmäen miljöössä ammattitaidolla. Monipuolisesta Ilokivestä löytyvät mieleisesi juhlatilat. Tarjoilut tuotamme saman katon alla turvallisesti ja pitkällä kokemuksella.

Elämyksellisyyttä lisäävät aidot ympäristöt ja mahdollisuus yhdistellä talon eri tiloja koko päivän kestäväksi tunnelmalliseksi kokonaisuudeksi.

Saavutettava Ilokivi

Ilokivi on Seminaarinmäen saavutettavin tila. Tiloissamme on mahdollista liikkua pyörätuolilla. Ilokiven kummassakin kerroksessa on myös esteetön WC.

Keskeinen sijainti

Sijaintimme Jyväskylän keskustan tuntumassa takaa, että vieraspaikkakuntalaisten on helppo päästä paikalle. Meille pääsee helposti busseilla, taksilla, kävellen tai vaikka sähköpotkulaudalla.

Vastuullisuus

Ilokiven arvomaailma on aidosti kestävä. Suosimme lähiruokaa ja meidät tunnetaan herkullisesta kasvisruoasta. Juhlasi tarjoilut onnistuvat vaikka kokonaan vegaanisina.

Ilokivi on koko kaupungin jalokivi

Ilokivi tarjoaa jokaiselle jotakin. Meille saat tulla viettämään juhlaasi sellaisena kuin olet. Talon historia takaa, että meillä jokainen saa olla oma itsensä.

Häät – millainen pari, sellaiset juhlat

Ilokivi on legendaarinen ylioppilastalo, tunnettu keikkapaikka ja monien jyväskyläläisten rakkaustarinoiden syntysija. Kun vietät hääsi Ilokivessä, tiedät saavasi viettää ikimuistoisen päivän sinun juhlasi ehdoilla.

Sitsit, vujusynttärit ja vuosijuhlat: Ilokivi ainejärjestöille

Järjestöjen vuosijuhlat, sitsit, muut kokoontumiset ja vaikkapa pikkujoulut onnistuvat Ilokiven ravintolassa ja Ilokivi Venuella. Tiloissamme järjestät juhlavan vuosikokouksen tai ikimuistoiset vujusitsit. Meillä opiskelijajärjestöjen erityispiirteitä ymmärretään ja tarpeenne huomioidaan!

Tutustu Ilokiven helppoihin sitsipaketteihin ja kysy rohkeasti lisää.

Keikat ja klubit

Haluaako sinun bändisi, kollektiivisi tai keikkakonseptisi ponnistaa maailmankartalle juuri Ilokivestä? Otetaan selvää yhdessä.

Ota yhteyttä! venue@ilokivi.fi

Yrityksille

Ilokivessä voit järjestää messut, pikkujoulut, kokouksen tai juhlavan ruokailun. Mutkattomasti onnistuvat myös koko talon juhlat, joissa virallinen osuus puheineen ja ruokailuineen pidetään yläkerran salissa ja iltaa jatketaan rennosti alakerran monitoimitilassa.

Ilokiven monipuoliset tilat

Koko talon elämyksellinen karnevaali vai pienen piirin tunnelmallinen tilaisuus rennosti omalla porukalla? Ilokiven tilat tarjoavat paljon mahdollisuuksia.

Ilokiven ravintolasali

Tilavaa, valoisa ravintolasalimme sopii kaikenlaisille perhepiirin juhlille, syntymäpäiville, kokouksille ja häille. Kesäaikaan juhlat voivat levittäytyä Ilokiven isolle terassille.

Ilokivi Venue

Alakerran tunnelmallinen Venue voi olla tarpeidesi mukaan rock-klubi, elokuvateatteri, auditorio tai tunnelmallinen kahvila ripauksella salakapakan henkeä.

Opinkiven sauna

Opinkiven sauna kokoontumistiloineen on Jyväskylän keskusta-alueen helpoimmin lähestyttävä varattava sauna. Ulkoterassin poreallas kruunaa rennon iltasi.

Kokoustilat

Ilokiven pienet ja isot kokoustilat mahdollistavat monenlaiset tapaamiset. Tarjoilut hoituvat helposti kauttamme.