Aikamatka – kouluruokamuistoja Ilokivessä

Torstai 24.2.2022 13:00
Liput Vapaa pääsy €

Tervetuloa mukaan aikamatkalle Opiskelijan eväät -muistelusalkun äärelle klo 13-15 Ilokiven alakerran olohuoneeseen.

Osallistujat pääsevät tutustumaan kouluruokailuun liityviä esineitä sisältävän muistelusalkun sisältöön, jakamaan muistojaan ja samalla ideoimaan mitä kaikkea muuta salkussa voisikaan olla. Osallistujille on tarjolla kahvia tai teetä.

Klo 13 osallistujilla on mahdollisuus osallistua yhteisruokailuun Ilokiven lounasravintolassa omakustanteisesti hintaan 7,50€/koko lounas tai 2,90€/salaattilounas.

Lounaalla tarjolla:
*Kasvis-härkäpapupihvit (laktoositon) ja tomaatti-timjamikastiketta (maidoton) sekä perunoita
*Vegaaniset kasvis-härkäpapupihvit ja tomaatti-timjamikastike (vegaaniset) sekä perunoita
*Lohipastavuokaa (laktoositon)
*Riistapyöryköitä (laktoositon, maidoton, gluteeniton) ja ruskeaa kastiketta (maidoton) sekä perunoita
Gluteeniton ruskea kastike, sekä gluteeniton lohipastavuoka tarjolla erikseen.

Klo 16 ravintolasta voi ostaa mukaan ruokaa omaan tai ostettuun rasiaan muutamalla eurolla.

Tilaisuus sopii kaikenikäisille ja osallistua voi haluamansa ajan klo 13-15 välillä. Keskustasta bussilla tullessa jää pysäkille Yliopisto 2 (Keskussairaalantie 2). Ilokiven edessä on muutamia parkkipaikkoja, lisää paikkoja löydät Keskussairaalantien toiselta puolelta.

Tilaisuus on Ikäruoka 2 hankkeen Jyväskylän pilottialueella tehtävä palvelutestaus yhteistyössä Jamkin, Kulttuuriluotsien ja Ilokivi Venuen ja ravintolan kanssa.


Muita tapahtumia helmikuussa

Elokuvat

Maanantai 28.2.2022 17:00

Vapaa Kino

Ma 28.2. Interstellar
Jatketaan dystopialinjalla. Maan asukkailla ei mene oikein hyvin vieläkään ja Matthew McConaughey koittaa paikata tilannetta lähtemällä avaruusmatkalle.

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia ja päivitämme näitä ohjeita tarvittaessa tilanteen muuttuessa. Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Muistathan, että sairaana tai oireisena ei saa lähteä elokuviin vaan pitää jäädä kotiin parantelemaan.

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia elokuvia melkein joka viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.