HBFROMBH NIGHT

Perjantai 15.3.2024 19:00
Liput 18 €

15.3. Ilokivi Venuella järjestetään HBFROMBH Night. Tapahtumassa nähdään ST, Krissemane ja Yzzy! Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön!


ST, Krissemane ja Yzzy nousevat HBFROMBH lavalle 15.3 Jyväskylän Ilokivi Venuella!

Vuodesta 2022 musiikkia julkaissut ST on onnistunut saamaan lyhyessä ajassa suurta suosiota. ST nousi monelle tutuksi kappaleilla ”Ympäri Centtii”, ”Hyppään Raidiin” sekä VJ:n kanssa tehdyllä kappaleella ”Tyson Fury”. ST:n yksi ensimmäisistä live-esiintymisistä on 15.3. Jyväskylän Ilokivi Venuella!

Yleisön pyynnöstä Krissemane nousee takaisin HBFROMBH-lavalle. 13.1 järjestetyssä eventissä Krissemane näytti yleisölle mihin pystyy. Artisti sai energiallaan hullun menon aikaiseksi Aalto-salissa ja yleisö on pyytänyt hänet takaisin esiintymään!
IG | TikTok | Spotify

Yzzy tuli monelle tutuksi viimeistään Sicario Jr:n kanssa tehdyllä yhteiskappaleella ”Bemari”, joka on kerännyt hyvin huomiota. Yzzy on artisti, jolta ei energiaa puutu.
IG | YouTube
Ovet klo 19.

Liput ennakkoon 18€.
Liput myynnissä nyt kide.app.

Narikkamaksu 3€ maksetaan paikan päällä.

Tapahtuma on ikärajaton, ei anniskelua.

Lisätietoja HBFROMBH Instagram-sivuilla.

Muita keikat maaliskuussa

Keikat

Lauantai 16.3.2024 20:00

EGRES, Dragon Throne, Terromania

Lauantaina 16.3. Ilokivessä kolme kovaa bändiä - Terromania, Dragon Throne ja EGRES!

Keikat

Perjantai 22.3.2024 20:00

Jyrmy esittää: Liejua & Ryönää – Cryptic Hatred / Azatoth / Decedent / Silent Waters

Perjantaina 22. maaliskuuta Jyväskylässä nautitaan Liejua & Ryönää, kun helsinkiläiset vanhan koulukunnan death metalin uuden aallon edustajat Cryptic Hatred ja Azatoth saapuvat Ilokiveen seuranaan paikalliset Decedent ja Silent Waters. Nuoret yhtyeet todistavat, että kuolleet eivät tosiaan pysy kuolleina. Nouse sinäkin siis haudastasi ja liity zombielaumaan, joka suuntaa horjuvin askelin Ilokivi Venuelle mädäntymään kuolonkorinoiden ja HM-2:sten säestämänä.

Keikat

Lauantai 23.3.2024 20:00

Nightstop + Sekret Teknik

NIGHTSTOP saapuu Ilokivi Venuelle! Mukana karkeloissa myös SEKRET TEKNIK.
Nightstopin mahtipontisen synthwaven metallivihvahteilla tunnistaa missä tahansa. Musiikissa kuuluu ja näkyy retrofuturistinen estetiikka kuten dystopiat, neonvalot, tummat ja varjoisat kujat, verkkosukat katuvalojen alla ja riettaat hahmot kiiltävässä nahassa.

Sekret Teknikin syntetisaattorimusiikki yhdistää 80-luvun tumman cybersoundin moderniin synthwaveen, synapoppiin ja tanssittavaan EBM:ään. Yhtye itse kuvaa musiikkiaan ydinsodan jälkeiseksi syntetisaattorimusiikiksi.
//
NIGHTSTOP arrives to Ilokivi Venue! Supported by SEKRET TEKNIK!