Huonosti käyttäytyvät äidit – Johanna Tohnin stand up -soolo

Perjantai 1.11.2024 18:00
Liput 27 €

Johanna Tohnin Huonosti käyttäytyvät äidit rikkoo rajoja ja riemastuttaa.

Saako lapselle sanoa rehellisesti mitä hänestä ajattelee? Entä jos tuo ajatus ei ole kaunis eikä kasvatusstandardien mukainen? Onko äitiys vieläkin pyhää? Saako äiti käyttäytyä huonosti? Saako äitien mielessä olla seksi? Entäs isät? Vieläkö heitä ylistetään osallistumisesta arkeen? Muun muassa näitä ja monia muita vanhemmuuteen liittyviä asioita riepotellaan väkevällä huumorilla stand up -esityksessä Huonosti käyttäytyvät äidit.

Johanna Tohni kuljettaa tarinoita taitavasti limittäin ja päätyy mitä uskomattomiin oivalluksiin sekä omasta äitiydestään että äitisuhteestaan, isän roolia unohtamatta. Johannan sooloesitys on syntynyt vuosien ajan kerätyistä vertaiskeskusteluista ja havainnoista, jotka on tehty parhaaseen teini-ikään kasvaneista omista lapsista. Johannalla on kokemusta ydinperheestä, yksihuoltajaäitiydestä sekä uusperhekuvioista, ja kaikista näistä kuullaan osuvaa analyysiä ja käsittämättömän hauskoja arjen tilannekuvia.


📍 Ilokivi Venue (Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä)
📅 Pe 1.11.2024
🕕 Ovet klo 18.00
🕖 Esitys klo 19.00
❕ Ikäraja: K18

🎫 Liput 27 €
🎫 Ennakkoliput myynnissä lippu.fi

Narikkamaksu ei sisälly lipun hintaan.

Stand up -koomikko Johanna Tohni on kiertänyt stand up -lavoja jo vuodesta 2012. Hänet on voinut nähdä mm. Nelosen Stand up! -ohjelmassa tai TTT-klubin suosituissa esityksissä Mars vs. Venus? ja Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu. Johanna on myös All Female Panelin jäsen. Esityksen kirjoittamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

”Johanna Tohni on puhjennut kukkaan. Huonosti käyttäytyvät äidit on hauska, raikas ja ajatuksia antava.”

”Johannalla on todella hieno taito huumorin avulla tuoda esille vaikeaa äitiyttä. Ja muutenkin ihailtavaa tuo stand up, arvostan todella. Nauraa sai kippurassa.”

”Lasten kasvattaminen ei ole ihan sitä ollut, mitä elokuvissa luvataan. Tämä huumoriin paketoitu vertaistuki tuli kyllä tarpeeseen!”

”Illan jälkeen oli tosi kevyt mieli, ilmeisesti myös muilla on välillä vähän vaikeeta vaikka siitä ei puhuta. Nauroin itseni tärviölle.”

”Tosi teräviä näkökulmia, samaistuin moneen juttuun. Oli kyllä paras stand up ilta ikinä!”

Lisätietoja:
https://www.johannatohni.fi/huonosti-kayttaytyvat-aidit

Muita tapahtumia marraskuussa

Stand up

Keskiviikko 6.11.2024

Sami Hedberg: He’s Back

Sami Hedberg päättää keikkataukonsa marraskuussa ja lähtee He’s Back -nimeä kantavalle kiertueelle. Esiintymispaikkoina toimivat tällä kertaa tuhansien henkien salien sijaan pienemmät klubit ja teatterit. Hedberg on kirjoittanut taukonsa aikana runsaasti uutta materiaalia. Syksyn kiertueella yleisöllä on mahdollisuus päästä kuulemaan ensi kertaa näitä tulevia klassikoita.

Muut

Torstai 7.11.2024

Ilokivi Game Night

Peli-ilta tällä kertaa poikkeuksellisesti yläkerran ravintola Ilokivessä keskiviikkona!
Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai muita virvokkeita, tai ihan vaan hengaamaan! Illan aikana on mahdollista pelata niin kortti-, lauta- kuin konsolipelejä. Aloittelijat ja muutenkin pelaamisesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! 
Peliaikaa klo 17:00-22:00 | Vapaa pääsy!

This time Game Night takes place in the upstairs restaurant Ilokivi on Wednesday! Come and play games with nice people, have a coffee or other refreshments, or just hang out! During the evening you can play card, board and console games. Beginners and anyone else interested in gaming are warmly welcome! 
5pm-10pm | Free entry!

Elokuvat

Maanantai 25.11.2024

Ghibli Approt

Save the Date: Ghibli Approt järjestetään myös tänä vuonna! Aiemmasta poiketen approt järjestetään 25.-28.11. Ohjelmistossa on 4 elokuvaa ja konsertti.