Ilokivi Queer Night – 2000 Party Edition

Lauantai 27.4.2024 20:00
Liput 12/15 €

Nyt juhlitaan kuin vuosi olisi 2000! Vapun Ilokivi Queer Nightin teema on nimittäin 2000-luku ja sen näkee ja myös kuulee lauantaina 27.4. Ilokivi Venuella. Teeman mukaan kannattaa pukeutua, sillä paras asu palkitaan!


Toiveenne on myös kuultu. Tämän illan Queer Nightissa keskitytään bilettämiseen. Esiintymään on tulossa teemalle uskollisia dj’eitä sekä yksi yllätysesiintyjä, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Aikataulu ja esiintyjät

20:00 – Ovet
20:15 – DJ Iltatatu
22:00 – Out of Sync (drag king boy band)
22:15 – DJ Every girl should be a DJ
00:00 – DJ ITHA
02:00 – Ovet kiinni

Hinnat

Ennakkoon ja ovelta (jos jäljellä)
Opiskelijat – 12 €
Muut – 15 €

Lipun hintaan sisältyy narikkamaksu.

Osta liput Kide.appista tästä!
Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 10.4. klo 14:00 Kide.appissa. Ennakkolipunmyynti päättyy perjantaina 26.4. klo 18:00. Ilmoitamme erikseen, mikäli lippuja jää myyntiin ovelle.

Tapahtumassa noudatetaan JYYn turvallisemman tilan periaatteita, joihin voit tutustua täällä. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan niitä. Tapahtumassa on paikalla JYYn yhdenvertaisuusvastaava, jonka tunnistat JYYn harmaasta hupparista ja yhdenvertaisuuspinssistä. Voit olla häneen yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli koet, että turvallisemman tilan periaatteita on loukattu.

Ilokivi Venue on esteetön tila. Voit tutustua Venuen esteettömyystietoihin täällä.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Muita tapahtumia huhtikuussa

Teatteri

Sunnuntai 28.4.2024 18:00

Jyväskylän ylioppilasteatteri esittää: Kehollisuudesta kumpuavia keskusteluita

Kehollisuudesta kumpuavia keskusteluita on kehollisen ilmaisun, fyysisen teatterin sekä sanattoman ja sanallisen viestinnän välimaastoissa soljuva teos, jossa käsitellään kaikille meille yhteistä, mutta eri tavalla koettua. Teos vie matkalle materiaalisen olemuksemme eri ulottuvuuksiin, punaisena lankana ihmettelevä, tunnusteleva ja tunnustava keskustelu, joka ehdottomien totuuksien sijaan saattaa nostaa esiin vain uusia kysymyksiä. 

Muut

Maanantai 29.4.2024 18:00

Bulkkioluiden maisteluilta Akateemisen olutseura DOS:in kanssa

Tervetuloa tutustumaan bulkkioluiden maailmaan Akateemisen Olutseura DOS:sin johdattamana Ilokivi Venuella! Illan aikana maistellaan 5 erilaista bulkkiolutta.

Klubit

Tiistai 30.4.2024 22:00

AAMU X LA NUIT: VAPPU

Perinteiset vappujuhlat Ilokivessä! Ilokiven alakerrassa Aamustagella uppoudutaan tuttuun tapaan psytrancen eri alalajeihin ja La Nuit tuuttaa Ilokiven vintille teknontäyteisen kattauksen reipasta tanssimusiikkia vappuaaton kunniaksi, kun tiskin taakse löytävät uudet DJ-lupaukset Kimchi ja OGSuntio, kuin myös La Nuit'n omat Koshiz ja Ecto. Luvassa on hard groovea, break beatia ja reipashenkistä vappujuhlintaa.
Juhlien visuaalisesta ilmeestä vastaa Taiga Art sekä VJ mikrovision eli silmäkarkkia on myös luvassa.