PERUTTU: JKL DJ-School: Potkustartti – In the bileginning!!!

Perjantai 3.9.2021 22:00
Liput 8/10 € €

TAPAHTUMA JOUDUTAAN PERUMAAN HUONONTUNEEN KORONA-TILANTEEN JA UUSIEN RAJOITUSTEN TAKIA.

JKLDJSchool on Jyväskyläläinen DJ-Koulu joka on viimeisen vuoden ajan kouluttanut soittajia kaupunkilaisten iloksi ja hämmästykseksi. Nyt on aika jättää harjoittelu sikseen ja sännätä lavalle. Oppilaistamme on tullut sitä verta taitavia että luvassa on varmasti hulvattomat bileet.


Bileet, korpimaista ensimmäinen. Tämä kertoo JKLDJSchoolin tarinan. Sen jatkuvan tehtävän tutkia outoja maailmoja. Etsiä uusia soittajia ja tapoja pitää hauskaa. Soittaa siellä missä kukaan ei ole soittanut aiemmin!!! Ota lukuvuoteesi galaktinen Potkustartti ja tule Ilokiveen bilettämään. JKLDJSChool oppilaineen tarjoilee parhaan kattauksen clubimusasta päivän hitteihin. Tule ja tarkista meininki.

JKLDJSchool on Jyväskyläläinen DJ-Koulu joka on viimeisen vuoden ajan kouluttanut soittajia kaupunkilaisten iloksi ja hämmästykseksi. Nyt on aika jättää harjoittelu sikseen ja sännätä lavalle. Oppilaistamme on tullut sitä verta taitavia että luvassa on varmasti hulvattomat bileet. Ja muista, juuri SINUSTA voi tulla seuraava huippu-DJ. Tule mukaan niin opetamme sinut etsimään, hankkimaan, lajittelemaan, kuuntelemaan ja kyllä, soittamaan musiikkia. Kaikki DJ:n taidot mitä tarvitset. Hämmästytä itsesi ja ystäväsi, ryhdy DJ:ksi!!!!
Päivitämme soittajalistan kun meillä on se…

Liput 10€
Opiskelijoille 8€
JKLDJSchool Haalarimerkillä/tarralla 5€
Jäsenille ilmainen
JKLDJSchool Haalarimerkki/tarra 5€ ovelta
Jäseneksi kide.appin kautta

Muita tapahtumia syyskuussa

Keikat

Lauantai 4.9.2021 19:00

SIIRTYY: Sinister Night

TAPAHTUMA SIIRTYY TULEVAISUUTEEN ODOTTAMAAN KORONATILANTEEN PARANTUMISTA. UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ JULKAISTAAN KUN SELLAINEN SAADAAN VALITTUA.

Sinister Night ilta tarjoilee ensimmäistä kertaa Jyväskylässä burleskia ja metallimusiikkia Ilokivi Venuella 4.9.2021!
Ilta alkaa burleskilla - ah, tuo ihana kiusoittelun ja riisumisen ilottelu! Osassa esityksiä BDSM-viitteitä. Illan lopuksi saatte nauttia livemusiikkia, kun metallibändi Shadecrown astuu lavalle.

Klubit

Perjantai 17.9.2021 21:00

Ilokivi Dance Night 5 years

Viisi vuotta Ilokivi Dance Nightia

Live

Perjantai 24.9.2021 19:30

SBN: Love is in the air

Sweet Burlesque Nights esittää: Love is in the air!

Rakkautta ilmassa Ilokivi Venuella pe 24.9.2021! Tervetuloa nauttimaan rakkaudentäyteisesti showsta paikanpäälle Ilokiveen tai kotisohville laadukkaana livestriiminä.