JYRMY esittää: Skltrfest 2021

Perjantai 10.12.2021 18:00
Liput 10 €

Jyrmyn SKLTRFEST jälleen Ilokivi Venuessa!

SKLTRFEST 2021 esittää perinteiseen tapaansa uudehkoa vaihtoehtomusiikkia, tällä kertaa tarjoten punkkia, rokkia sekä metallia.


Esiintyjät: 
Saatanan Kojootti 
Brian & Helvetin Peruna 
Atlases 
Rane Rautiainen & Paha Kaksonen 
Surplus

Liput 10€, jäsenille 0€.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 
www.facebook.com/jyrmy

HUOM! JYRMY:n tapahtumat ovat aina jäsenille ilmaisia ellei toisin mainita. Voit liittyä JYRMY:n jäseneksi tapahtumassa, jolloin säästät lipun hinnan.

Voit liittyä jäseneksi myös netissä: http://www.jyrmy.org/liity

Muita tapahtumia joulukuussa

Elokuvat

Maanantai 13.12.2021 18:00

KAVI-aluesarja: Päättymätön tarina

KAVI -aluesarjan näytökset joka toinen maanantai klo 18.00 Ylioppilastalo Ilokiven Venuella.
Jyväskylän KAVI -aluesarjan tuottavat yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, Keski-Suomen elokuvakeskus ry ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

Kun nuori Bastian lainaa salaperäistä, hienosti koristeltua kirjaa, hän ei arvaa kirjan olevan avain uuteen, uljaaseen maailmaan. Maailmaan, joka on täynnä riippuliitolepakoita, lohikäärmeitä ja pieniä haltioita. Bastian tulee tutustumaan lapsenomaiseen keisarinnaan, urheaan Atreyu-soturiin ja muihin unohtumattomiin taruolentoihin.

Elokuvat

Tiistai 14.12.2021 17:00

VapaaKino

On olemassa niitä muutamia THE jouluelokuvia. Tämä on yksi niistä ja sen päähenkilö on todennäköisesti yksi maailman tunnetuimmista luurangoista.

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia klassikkoelokuvia melkein joka viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Muut

gamenight

Keskiviikko 15.12.2021 17:00

Venue Gamenight vol IV

Ilokivi Venuen kerran kuussa tapahtuva GAMENIGHT. Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai kaljaa, tai ihan vaan hengaamaan.