Kaj Chydeniuksen lauluja

Sunnuntai 7.7.2024 17:00
Liput 36 € / 33 € / 26 € €

Osana Jyväskylän kesän ohjelmistoa Ilokivi Venuella nähdään Kaj Chydeniuksen lauluja -tapahtuma. Konsertissa Kaj Chydeniuksen luottolaulajat Minja Koski ja Mikael Saari tulkitsevat Chydeniuksen tuotantoa pianisti Arto Piispasen säestyksellä.

Konsertissa kuullaan säveltäjän rakastetuimpia lauluja viideltä eri vuosikymmeneltä. Ohjelmistossa ovat muun muassa kauniit klassikot ”Puhu minulle rakkaudesta” ja ”Sinua, sinua rakastan”.


Minja Koski: Laulu, huilu
Mikael Saari: Laulu, kitara
Arto Piispanen: Piano

Minja Koski on laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä, joka julkaisee omaa musiikkiaan artistinimellä M. M on lunastanut viime vuosina paikkansa kotimaisen pop-musiikin kiinnostavimpien tekijöiden joukossa. Viiden julkaistun albumin myötä on sadellut ylistäviä arvioita, vuoden paras kotimainen albumi, ehdokkuudet Emma- ja Teosto-palkinnoissa sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla. Koski on vieraillut laulajana useissa projekteissa ja säveltänyt musiikkia myös teatterin tarpeisiin.
http://m-official.fi/

Mikael Saari on muusikko ja näyttelijä, joka nousi suuremman yleisön tietoisuuteen Uuden Musiikin Kilpailu -ohjelman kautta, jossa hän kilpaili itse kirjoittamallaan kappaleella On It Goes. Kyseinen kappale löytyy Saaren The Grand Letdown -debyyttialbumilta, joka ilmestyi keväällä 2016. Saari toimii aktiivisesti musiikin ja teatterin parissa.
https://www.facebook.com/mikaelsaariofficial

Konsertissa on istumakatsomo.

Aika: Su 7.7.2024 klo 18.00. Ovet avautuvat klo 17.00.

Liput:
Peruslippu 36 €
Eläkeläinen 33 €
Opiskelija/työtön/siviilipalvelus/varushlö/alle 18v 26 €

Kesto: n. 1h 40min väliaikoineen

Ilokivi Venuen baari palvelee.

Jyväskylän kesä www.jyvaskylankesa.fi

Kuva: Tommi Mattila

Muita tulevia keikat

Keikat

Lauantai 15.6.2024 17:00

Lyttä & Tohtori Getto

Lyttä & Tohtori Getto Ilokivi Venuella kahdella keikalla 15.6.! Aiempi keikoista on sallittu myös alaikäisille ja jälkimmäinen on K18.

Keikat

Lauantai 24.8.2024 20:00

WE GET BUCK 2

Tullaan bäkkii ja isosti!!

Jengi oli niin haipeis edellisestä We Get Buck-illasta nii potkitaa lisää! Lavalla tälläkertaa myös lokaalit kauhuleffapahikset Zombie Clit & Sickfrid, sekä Tampereen ug-sarjan nimeämätön kuningas Veltot Vokaalit!

Illan aikana DJ Ricky tykittää kajareista memphis räp klassikoita ja nykypäivän 808-pauketta.

Keikat

Keskiviikko 4.9.2024 20:00

Jyrock x Musica Rock -ennakkoklubi | Jyrock x Musica Rock Pre-club 

Suomen vanhin sisäfestivaali Jyrock ja uudestisyntynyt hyväntekeväisyysfestivaali Musica Rock yhdistävät voimansa keskiviikkona 4.9. pääsymaksuttomalla ennakkoklubilla Ilokivi Venuella! Illan aikana lavalle nousee kolme kiehtovaa artistia, jotka varmasti tarjoavat kiinnostavaa kuultavaa paikalle saapuville. Klubilta voit ostaa myös ennakkoon liput Jyrockiin ja Musica Rockiin. Ilokivi Venuen baari palvelee koko illan ajan. 

Pääsymaksu 0 €. Narikka 3 €/hlö. Ovet klo 20:00. K-18. Esteetön tila. 

//

Finland's oldest indoor festival Jyrock and the reborn charity festival Musica Rock join forces on Wednesday 4.9. with a free pre-club at Ilokivi Venue! Three exciting artists will take to the stage during the evening, sure to provide an interesting listening experience for all those attending. You can also buy advance tickets for Jyrock and Musica Rock at the club. Ilokivi Venue's bar will be open throughout the night. 

Admission 0 €. Cloakroom fee 3 € per person. Doors at 8 pm. Age limit 18. Accessible space.