KAVI-aluesarja: Unelmien sielunmessu

Maanantai 20.3.2023 18:00
Liput 6 €

Darren Aronofsky: UNELMIEN SIELUNMESSU

Requiem for a Dream, Yhdysvallat 2000 • Ellen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly, Marlon Wayans, Christopher McDonald • KAVI 35 mm • suom. tekstit/svensk text • K16 • 101 min

Ovet klo 17:30. Liput 6€, ovella vain korttimaksu.KAVI-aluesarjan näytökset joka toinen maanantai klo 18.00 Ilokivi Venuessa osoitteessa Keskussairaalantie 2. Jyväskylän KAVI-esityssarjaa toteuttavat yhteistyössä Keski-Suomen elokuvakeskus ja Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta. 

Tarinan ydinhahmoja ovat leskirouva Sara Goldfarb (hämmästyttävästi ilman Oscaria jäänyt Ellen Burstyn) ja hänen heroiinilla ratsastava aikamiespoikansa Harry (Jared Leto), jolla on pahana tapana kuskata äitimuorin päivien ainoa sisältö, televisio, aika ajoin kanikonttoriin. Harry ja hänen kaverinsa Tyrone (Marlon Wayans) tarvitsevat taaloja ryhtyäkseen diilereiksi, ja pian bisnes sujuu. Heppujen silmät paukkuvat, laiturit kirkastuvat ja ikkunat avautuvat kaman kaunistamaan todellisuuteen, Mutta vain hetkiksi, jotka lyhenevät koko ajan. Myös Harryn kilttikasvoinen tyttöystävä Marian (Jennifer Connolly) rantautuu mukaan matkalle, jonka lopulla häämöttävät niin prostituutio kuin kuoleman kalkkiviivatkin. Sara-mammakin löytää omat mömmönsä uskoessaan pääsevänsä vieraaksi television visailuohjelmaan. Kun punainen suosikkimekko kiristää, eikä greippidieetti tepsi, nainen hakee seteliselkärankaiselta konitohtorilta amfetamiininappeja laihdutuslääkkeeksi. Kun vauhtiannokset kasvavat, Sara kyllä hoikentuu, mutta kadottaa samassa tyystin järkensä valon. Tosi ja kuvitelmat sekoittuvat, Jääkaappi alkaa käyttäytyä uhkaavasti. 

Liput 6 €/kpl. Vain ovelta 30 minuuttia ennen näytöstä. Oikeus ohjelmamuutoksiin pidätetään. Elokuvakopiot: KAVI 35 mm – ellei toisin mainittu.

Muita tapahtumia maaliskuussa

Teatteri

Tiistai 21.3.2023 19:00

JYT: Vierailuni italialaisessa kodissa

Jyväskylän ylioppilasteatteri esittää: Vierailuni Italialaisessa kodissa.

Live

Keskiviikko 22.3.2023 18:00

Satuviisut – KiVi-Eurovision

Ne tulevat taas, kevään odotetuimmat viisut! Eli Kielten ja viestinnän laitoksen Euroviisut Ilokivi Venuella 22.3.2023

Muut

gamenight

Torstai 23.3.2023 17:00

Venuen GAMENIGHT XVIII

Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai kaljaa, tai ihan vaan hengaamaan.