Merituuli + Jere Valkonen

Perjantai 21.4.2023 20:00
Liput 9 €

Suomifolkin sanansaattaja Jere Valkonen yhtyeineen esiintyy Ilokivi Venuella 21.4. HUOM! Merituuli on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä sairastapauksen vuoksi.


Liput ennakkoon 9€ ja ovelta 9€.

Ovet klo 20
Jere Valkonen klo 21
Merituuli klo 22 (peruuntunut sairastapauksen vuoksi)

JERE VALKONEN
Jere Valkonen on jyväskyläläinen lauluntekijä, jonka musiikissa coheniaaninen folk, Twin Peaks ja The Beatles kolaroivat. Valkosen laulut uivat tiedollisen ja tiedottoman raja-alueella, universumin hyhmäisiä pohjavirtoja haeskellen. Valkosen debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2020 ja se sai osakseen radiosoittoa sekä kiittäviä arvioita musiikkimedioissa. Tällä hetkellä hän valmistelee toista levyään ja esiintyy Ilokivessä kera ylivoimaisen yhtyeensä, johon kuuluvat Riku Haapala, Henry Lightfoot, Matti Mikkola ja Mathias Hermansson.

www.jerevalkonen.fi
Instagram: https://www.instagram.com/jerevalkonen/
Suoratoistot: https://ffm.to/jerelp
Yhteys: jerevalkonenmusic@gmail.com

Merituuli on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä sairastapauksen vuoksi.

MERITUULI
Tammikuussa kolmannen albuminsa julkaissut Merituuli on kahden kitaristilaulajan bändi, joka soittaa sielukasta ja samalla voimakkaan tarttuvaa folkpoppia. Bändin ytimessä on kaksoissisarukset Meri ja Tuuli Wallenius, jotka kirjoittavat kappaleensa itse. Yhtye on julkaissut 3 albumia (2015, 2017, 2023) ja yhden EP:n (2019).

Merituulin musiikki tavoittelee tunnelmien ja tunteiden ääripäitä. Musiikki leijailee maalailevan folkin, taiteellisen poprockin ja Merituulin ihan oman tyylin maailmoissa. Yhtyeen kokoonpano laajenee levyillä ja keikoilla duosta, jousia, puhaltimia ja taustalaulajia sisältäväksi orkesteriksi.

Nettisivut: www.merituulimusic.com
Facebook: https://www.facebook.com/merituuliyhtye
Instagram: https://www.instagram.com/merituuliyhtye
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0mio76O9LECeXio361FbdO…
Yhteystiedot: merituulimusic@gmail.com

Muita keikat huhtikuussa

Keikat

Lauantai 22.4.2023 20:00

Two Witches 35 years anniversary tour & Miseria Ultima & Nodisco DJs

Kotimaisen goottirockin legenda Two Witches saapuu 35-vuotiskiertueellaan Ilokivi Venuelle 22.4. Mukana Miseria Ultima ja Nodisco DJt.

Keikat

Torstai 27.4.2023 19:00

PILORI (Fr), RATS WILL FEAST + Minus.Mensch (Est)

Mattilanpelto Hardcore presents: Ranskalainen blackened hardcore yhtye Pilori Jyväskylän Ilokiveen 27.4.2023 ! Mukana myös paikallinen hardcoreyhtye RATS WILL FEAST ja Virolainen crust/d-beat yhtye Minus Mensch!

Klubit

Perjantai 28.4.2023 18:00

Kuoliaaksinaurattaja ja Kuplettielvyttäjä (Matti Patronen ja Jukka Takalo)

Jyväskylän Ilokiven huhtikuun Stand Up -illassa nähdään Kuoliaaksinaurattaja & Kuplettielvyttäjä (Matti Patronen & Jukka Takalo).