Metallikarkelot VOL II: Hagalas, Pressure Points & Slash the Smile

Lauantai 3.2.2024 20:00
Liput 10 € / 5 € Jyrmyn jäsenille €

Metallikarkelot VOL II on täällä. Syksyllä 2023 aloitettu tapahtuma saa nyt jatkoa, kun Metallikarkelot järjestetään toista kertaa. Ilokiven lavalle 3.2.2024 nousee Slash the Smile, Pressure Points ja Hagalas.


Slash The Smile
FB | IG | Spofify
Jyväskyläläislähtöinen neljän hengen modernin metallin paukkunsa täysillä laittava ydinräjähdys energialtaan muistuttava pumppu. Nämä jätkät ei paljoa nopeusrajoituksista viittaa, kun ylikovaa mennään niin että heikompia hirvittää. Paljon kiitosta saanutta EP:tä ”Two Faces” seuraa nyt kevään- ja kesän korvilla julkaistava debyyttialbumi, miltä on juuri hiljattain julkaistu ensisingle ”Terror Error SMiLE!!”. Biisin musavideolla räjähtää kaupungintalon lisäksi myös kuulijan ja katselijan tajunta ja tätä on vaikea edes peräkkäisillä sanoilla sanoa, että mitä se meinaa. Tule itse kokemaan.

Pressure Points
FB | IG | Spotify | Linktr.ee
Kolmannen albuminsa ”The Island” vuonna 2023 julkaissut Pressure Points kiipeää Ilokiven lavalle vyöryttämään melodista ja progeenpäin kallellaan olevaa metallia. Alunperin 2007 perustettu bändi on kiertänyt kotimaan lisäksi ulkomailla jakaen lavan muun muassa Fleshgod Apocalypsen, Omnium Gatherumin ja esimerkiksi Insomnium kanssa. Ei ole nöösipoikia nämä kaverit alkuunkaan. Onneksi saatiin nämä veijarit jallitettua Jyväskylään.

Hagalas
FB | IG | Spotify
Melodisen death metallin köriläs Hagalas tuo viimeistä kertaa lavalle ”As A Unit” -kiertueen shown sillä bändin debyyttialbumi on aivan kulman takana. Jos siis takuustyget on vielä kuulematta, niin nyt on siihen hyvät saumat ja ne ketkä ovat shown nähneet, todistetaan nyt tietyllä tapaa hautajaisia. Saattaa olla, että settilistaan tarttuu mukaan uusiakin ralleja mutta tästä bändistä ei koskaan tiedä vaikka Taiskaa soittaisivat. Mennään sitten Mombasaan tai Ilokiveen, niin kivaa ja kovaa tulee olemaan. Hell-y-rei!

Metallikarkelot järjestetään yhteistyössä Jyrmy ry:n kanssa, jonka jäsenenä pääset keikalle vitosella, kun muut kuolevaiset pulittaa lystistä kympin.

Näin homma etenee:

20.00 Ovet auki
21.00 Slash The Smile
22.00 Pressure Points
23.00 Hagalas

Liput ovelta 10 euroa (Jyrmyläisille 5 euroa).
K18.
Narikka 3 €.


Kalja on kylmää, kuten monet muutkin drinkit mutta myös lämmintä juomaa tiskiltä saa kokonaisedulliseen hintaan.

Tervetuloa! 

Linkki Facebook-tapahtumasivulle

Muita keikat helmikuussa

Keikat

Perjantai 9.2.2024 20:00

Salamapartio, Balboa Son, Saatanan kojootti

Kolme kovaa bändiä, joilta kaikilta -erinomaiset- uutuussinglet ulkona juuri nyt, esiintymässä kotikylässäsi!

Keikat

Lauantai 10.2.2024 19:00

Hattutemppu Battle V

Hattutemppu Battlet, Järvi-Suomen avoimet freestyleräpin mestaruuskilpailut saivat alkunsa Ilokivessä vuonna 20212. Lauantaina 10.2. Ilokivessä luvassa on taas huikeat freestyle-matsit.
Osallistujat: E.R.E., Heikki Ilkeä, Illuminaatti, Jestas, Lihis, Lurkki, Niko Nova, Pippuri, Pramatik, Radikaali, Rakki, Rehtori, Roihu, Sasa, Senzey J, ToniSami, Tuuliviiri, Wibe, Ärkoo.
Tuomarit: Rekami, Hazard & Tiia Karoliina. 
Juontaja: Marko Kainulainen.
Livenä Axel Kala ennen välieriä.

Live

Lauantai 24.2.2024 17:00

Suomen hauskimmat mamut -stand up -kiertue

Suomen hauskimmat mamut – vitsejä ja kielioppivirheitä!

Helsingin Itäkeskuksesta, Itäkuskus-klubilta lähtöisin oleva huippusuosittu Suomen hauskimmat mamut -stand up show saapuu Ilokivelle! Kiertueen vakiokasvot ovat somesta tutut koomikot Mebe ja Fabe.