Musiikkikampuksen itsenäisyyspäivän tanssiaiset

Torstai 30.11.2023 19:00
Liput 8/10 €

Musiikkikampuksen itsenäisyyspäivän tanssiaiset ovat jälleen täällä! Tanssiaisia vietetään torstaina 30.11. klo 19 alkaen Ilokivi Venuella ja tapahtuma alkaa puheenjohtajiston kättelyjonolla. Tule tanssahtelemaan live-musiikin tahtiin ja juhlimaan Suomen 106-vuotis itsenäisyyspäivää!


✨Tanssimista ei tarvitse stressata, sillä tapahtuman alussa tullaan opettelemaan yhteisesti muutamia perinteisiä tansseja, mutta tästä huolimatta jokainen saa tanssia juuri niin kuin itse haluaa! Tanssimisen lisäksi Ilokivi Venuella on tilaa vain hengailla ja istuskella illasta nauttien. Juhlakansaa palvelee myös baaritiski koko illan ajan.

✨Pukukoodina toimii juhlava asu, joten halutessasi voit laittaa päälle esimerkiksi mekon, puvuntakin, hameen tai muuta juhlavaatetta! Tärkeintä on kuitenkin, että kaikilla on hauskaa, joten olet tervetullut niissä vaatteissa missä tunnet olosi mukavaksi!

✨Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, ja tapahtumassa on yhdenvertaisuusvastaavia, joiden yhteystiedot jaetaan tapahtumassa.

MITÄ? Musiikkikampuksen itsenäisyyspäivän tanssiaiset
MISSÄ? Ilokivi Venuella
MILLOIN? To 30.11. klo 19 alkaen
PUKUKOODI? Juhlava
PALJON MAKSAA? Ennakkoliput 8/10€ (kide.app), liput ovelta 10 €
MIKSI? Suomi täyttää vuosia ja haluamme tanssia!

Muita tapahtumia marraskuussa

Muut

Torstai 30.11.2023 17:00

Ilokivi Game Night

Tervetuloa pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai muita virvokkeita, tai ihan vaan hengaamaan klo 17:00-22:00! Illan aikana on mahdollista pelata niin kortti-, lauta- kuin konsolipelejä. Aloittelijat ja muutenkin pelaamisesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Ilokivi Game Night on pääsymaksuton. Ilokivi Game Night on pääsymaksuton. PELI-ILTA JÄRJESTETÄÄN RAVINTOLA ILOKIVEN TILOISSA ELI YLÄKERRASSA!