Naapurin rouvat eräillä synttäreillä -taidenäyttely

Sunnuntai 5.5.2024

Taidenäyttely Ilokivi Venuella 3.4. - 5.5.2024. Näyttely nähtävillä Ilokivi Venuen tapahtumissa.


Naapurin rouvat – niitähän me olemme

”Naapurin rouvien kanssa voi harrastaa mitä vaan: pitää teekutsuja, lukupiirejä, maalata elävästä mallista. Mitä nyt kukakin tykkää tehdä.” Toisinaan rouvillakin alkaa menojalka vipattaa. Naapurin rouvat eräillä synttäreillä – näyttely kokoaa kollektiivin näkemyksiä erinäisistä juhlatilanteista ja niiden seuraamuksista. Juhlia voi monella tapaa – miten sinä haluaisit irrotella?

Taidekollektiivi on kuuden naisen harrastelijayhteisö, joka jakaa intohimon taiteeseen. Meille maalaaminen ja piirtäminen ovat tapoja pysähtyä hetkeen, iloita elämästä sekä nauttia ihmiskehon kauneudesta ja ainutlaatuisuudesta.

Teokset ovat syntyneet erinäisissä elävän mallin piirustustapahtumissa, kansalaisopiston kursseilla tai muissa yhteisissä tapaamisissa, joihin kollektiivin jäsenet ovat osallistuneet.

Kollektiivin jäsenet:

Anna Linnakylä
Ulla Martinmäki
Mari Rimala
Hanna Salmijärvi
Tsubu
Rosa-Maria Tuisku

Yhteystiedot ja tiedustelut:
Ulla Martinmäki
ullamartinmaki @ gmail . com
@martinmakiart

Näyttely nähtävillä tapahtumailloissa ja Ilokivi Venuen aukioloaikoina.

Muita muut toukokuussa

Keikat

Sunnuntai 5.5.2024 11:00

8th JKL Tattoo, Rock & Art Festival

Kahdeksas Jyväskylä Tatuointi-, Rock- ja Taidefestivaali on sekoitus kaikkea, mitä tatuointimaailman ympärillä pyörii. Tapahtuma pidetään Ilokivessä toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.-5.5.2024. //

The eighth Jyväskylä Tattoo, Rock and Art Festival is a mix of everything that is going on around the tattoo community. The Festival is held this year on the first week-end of May, in the Ilokivi building in Jyväskylä, central Finland.

Muut

Torstai 16.5.2024 17:00

Ilokivi Game Night

Tervetuloa pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai muita virvokkeita, tai ihan vaan hengaamaan klo 17:00-22:00! Illan aikana on mahdollista pelata niin kortti-, lauta- kuin konsolipelejä. Aloittelijat ja muutenkin pelaamisesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Ilokivi Game Night on pääsymaksuton.

Keikat

Lauantai 18.5.2024 18:00

Yläkaupungin yö / lauantai 18.5.

Monitaiteinen ja pääsymaksuton Yläkaupungin Yö -kaupunkifestivaali järjestetään Jyväskylässä 17.–19.5. Ilokivi Venuella 17.-18.5. nähdään monipuolisesti musiikkia sekä valotaidetta.