Normandie (SWE)

Perjantai 1.4.2022 20:00
Liput 15/18 €

Normandie paljastaa salaisuutena ensi keväänä!
Ruotsalaisyhtye antaa kaikkensa lavalle Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä.

Normandie julkaisi helmikuussa 2021 kolmannen albuminsa Dark and Beautiful Secrets.

Muun muassa 30 Seconds to Marsiin ja Bring Me To Horizoniin verrattu Normandie konsertoi Suomessa viimeksi vuonna 2019. Pitkän odotuksen jälkeen orkesteri saapuu faniensa eteen keväällä 2022.


Laulaja Philip Strand antoi levylle kaikkensa.
– Dark and Beautiful Secrets on henkilökohtainen ja tumma kokonaisuus. Se ei kuitenkaan tarkoita, että albumi olisi ruma tai kielteinen; halusin avata kokemuksiani ja samalla rohkaista kuulijoita puhumaan omista kipukohdistaan. Se on Dark and Beautiful Secretsin kantava teema.

Vakavoitumisesta huolimatta Normandie muistaa yhä olla pirullisen tarttuva, totaalinen ja herkkä. Tiukkojen riffien ja timanttisen tuotannon kautta voimatrio iskee nyt valmiimpana kuin koskaan: bändin ilmaisussa on vivahteita popista ja modernista rockista, joka soundaa ajoittain hyvinkin metallisena.

Normandie paljastaa salaisuutena torstaina 31. maaliskuuta Tampereen Tullikamarin Klubilla, perjantaina 1. huhtikuuta Jyväskylän Ilokivessä ja lauantaina 2. huhtikuuta Helsingin On the Rockissa.


15 e (Lippu.fi), 18 e (ovelta)Ennakkoliput tulevat myyntiin torstaina 30.9.2021 kello 9.

www.normandieofficial.com
www.ilokivi.fi
www.nem.fi

lisätietoa:
Carolin Büttner (english or deutsch)
Nem Agency Oy
carolin@nem.fi

Muita tulevia keikat

Keikat

Perjantai 22.10.2021 20:00

Vastus Klubi: Craneium, Boar, Cyan Stone

Vastus Klubit ovat tapahtumailtoja joilla esitellään vaihtoehtoista musiikkia valtavirran ulkopuolelta. Tarjonnan painopiste tulee olemaan pörinän, psykedelian ja doom metalin ympärillä.

Keikat

Torstai 28.10.2021 19:00

Päijänne-ilmiö vol.1 – Maa ilmasta, Mantaray & Ludalloy

Maa ilmasta julkaisi debyyttialbuminsa ISO YÖ (Luova Records) 7.5.2021. Musiikki on instrumentaalista tunnelmoivaa kitara-rockia. Levy on kerännyt paljon radiosoittoa ja positiivista kuhinaa alan medioissa ympärilleen!

Live

Lauantai 30.10.2021 19:00

Sweet Burlesque Nights: Kauhukabaree

Tervetuloa hyytävän karmivaan Kauhukabaree burleskishowhun Ilokivi Venuelle 30.10.2021! Sweet Burlesque Nights kutsuu lokakuun pimeänä iltana esiin kammottavaakin kammottavampia olentoja tarjoilemaan sinulle vuoden kaameimman, hirvittävimmän, pelottavimman, hyytävimmän ja veret seisauttavimman kabaree-elämyksen! Saavu mukaan karkeloimaan pimeyden olentojen kanssa tuulen humistessa aavemaisesti syksyisessä tuulessa ja kynttilöiden ollessa ainut valo synkän yön pimeydessä. Uskallatko astua sisään?