Prestige, Skull Altar, Death is Death

Perjantai 9.9.2022 20:00
Liput 15 €

Vanhan liiton thrash metalli jyrisee kun Prestige, Skull Altar, Death is Death laittavat menoksi. Saavu paikalle!
Liput ovelta 15 euroa.

Bändeillä myös merchandisea myynnissä.
Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

Tervetuloa!!!

Tamperelainen PRESTIGE on yksi vanhimmista ja pitkäikäisimmistä bändeistä Suomen thrash metallin skenessä. Bändi aloitti toimintansa jo 1987. Uusi PRESTIGE albumi, REVEAL THE RAVAGE, julkaistiin elokuussa 2021. Nyt bändi on taas rautaisessa iskussa ja valmiina lavoille!

Kuopiolainen SKULL ALTAR soittaa häikäilemätöntä thrash metallia, jossa reilusta menosta ei tingitä.
Jyväskylän DEATH IS DEATH takaa, että kuolema on varmaa.


Muita keikat syyskuussa

Klubit

Lauantai 10.9.2022 21:00

Katharsis

Syyskauden avajaisbileet Ilokivessä!

Irtaudu arjesta ja synny uudestaan tanssilattialla. Puhdistaudu, vapaudu ja voimaannu atmosfäärisen tanssimusiikin tahdissa.
Alkuillan lämmittää pehmeä folktronica & chill, josta kuljetaan tanssillisiin etnisiin biitteihin ja houseen, jonka jälkeen nautitaan monipuolisista diipeistä ja isoista rytmeistä. Illan kruunaa maailman monista kulttuureista vaikutteita ottava syvästi groovaava bassolinja.

Kohtaa itsesi. Yhdessä.
Tervetuloa.

Keikat

Keskiviikko 21.9.2022 19:00

Frail single release party #1: Frail & Ocean Dark

Frail-bändin toisen täyspitkän albumin ensimmäistä singlejulkaisua "Children of Depravity"juhlistetaan Ilokivessä 21.9. Frailin ja Ocean Darkin voimin.
Esiintyjät:

Frail on modernia raskasta rockia soittava yhtye, joka on urallaan tehnyt toistasataa keikkaa kuudessa eri maassa. Frail tekee paluuta Suomen rokkiskeneen pitkän tauon jälkeen ja julkaisee toisen täysipitkän albuminsa Inverse Recordsin kautta. Frailin tulevalta albumilta julkaistaan ensimmäinen single "Children of Depravity" 14.9.

https://www.facebook.com/frailmusic/
https://www.instagram.com/frail_music/
https://open.spotify.com/artist/4hnYQ4yWHJxvWMlkao4uBi…
https://www.frail.fi

Ocean Dark on tunnetun pitkän linjan muusikon Olli Heleniuksen vuonna 2019 perustama raskasta rockia soittava yhtye. Ocean Dark solmi vuonna 2020 levytyssopimuksen saksalaisen darkTunes Groupin kanssa ja on julkaissut vuonna 2021 täysipitkän albumin "Hope and Chaos".

www.facebook.com/OceanDarkofficial
www.instagram.com/oceandarkofficial
https://open.spotify.com/artist/7c4fhiuKIGFVhZpawT0402…

Aikataulu:
19:00 Ovet
20:00 Ocean Dark
21:00 Frail
Liput:
8 € ovelt

Klubit

Perjantai 23.9.2022 18:00

Stand Up: Hervottomat -kiertue

Tiedättekö mikä on hauskaa?
Hervottomat-stand up -kiertue kertoo sen syksyllä 2022.
Ovet klo 18
Showtime klo 19
Liput tulevat myyntiin pian!

Koomikot Antti Haapala, Ursula Herlin ja Heikki Vilja saattavat olla tuttuja yllättävän monesta paikasta. Kolmikko on kirjoittanut YLE:n Noin viikon -satiirisarjoja, esiintynyt Nelosen stand up! -ohjelmissa ja kiertänyt käytännössä kaikki Suomen stand up -klubit useaankin kertaan.

Tästä yhteensä yli 30 vuoden kokemuksen tuoman ammattitaidon ja tuoreen otteen yhdistelmästä syntyy poikkeuksellisen energinen ja virkistävä komiikkailtama, jonka Hervottomat -kiertue tuo ympäri Suomea syksyllä 2022.
Haapala, Herlin ja Vilja haluavat viedä suomalaisia stand up -kiertueita pykälän verran pidemmälle ja luoda kokonaisvaltaisen elämyksen mietittyine yksityiskohtineen, ei vain marssittaa kolmea koomikkoa peräkkäin lavalle. Luvassa on jotain, mikä saattaa yllättää kokeneenkin komiikkafanin.