RossFest Vol. V

Lauantai 13.1.2024 17:30
Liput 13 €

RossFest tulee jälleen. Bändikavalkadi on kova (ehkä jopa kovin) ja laaja. Esiintymässä Red Eleven, Kamala, Rujo Katras, Miehala ja Everlore.


Tälläkin kertaa aikataulu pyritään pitämään inhimillisenä ja saattamaan homma maaliin jopa saman vuorokauden aikana.

Liput 13€ (sis. narikan). K18.

Aikataulu:

Ovet 17:30
Everlore 18:30
Miehala 19:30
Rujo Katras 20:30
Kamala 21:30
Red Eleven 22:30 ->

Aikataulusta saatetaan hieman lipsua, mutta pyrkimys on olla jämpti ja jämäkkä.

Bändien esittely:

EVERLORE
Everlore on Jyväskylässä 2013 perustettu power metal -yhtye, jonka musiikissa yhdistyvät 80-luvun brittihevivaikutteet, korkealentoiset teemat, ajoittaiset progesekoilut, sekä ajoittainen speed metal -hurjastelu. Debyyttialbumi Everlore ilmestyi vuonna 2020. Tällä hetkellä yhtye työstää toista levyään uuden laulajan kera ja tähtää kohti uusia korkeuksia.
(Hyvällä mäihällä tietysti toka levy on jo ulkona tammikuussa mutta en menisi vannomaan…)

Facebook | Instagram | Spotify | Tidal | Bandcamp | YouTube
www.everlore.fi

MIEHALA
Miehala on nelihenkinen, vuonna 2021 perustettu thrash metal -yhtye Pohjois-Savosta.
Vaikka kyseessä on suhteellisen tuore bändi, niin siitä huolimatta ensialbumi Gods Of Death näki päivänvalon jo vuoden 2022 lopulla plus itse musiikkityylin ja -soundin osalta hypätään vahvasti kultaiselle 80-luvulle!
Livenä luvassa on rehellistä kasarifiiliksin maustettua Sawo Area Thrash Metallia ilman turhia hifistelyjä!

Miehala on:
Elias Lepistö: rummut ja laulu
Tuomas Lepistö: kitara ja laulu
Mika Kähärä: kitara
Jarkko Pesonen: basso

Facebook | Instagram | YouTube | Spotify
Miehala – God Of Death -musiikkivideo

RUJO KATRAS
2013 Jyväskylässä perustettu yhtye, jonka tyyli on vuosien saatossa hioutunut thrash/heavymetal -painoitteiseksi. Julkaisujakin on, nimittäin 2 täyspitkää albumia ja kaksi EP-julkaisua. Tuorein on vuodelta 2023. Paljon on soitettu, mutta paljon on vielä soittamatta.

Facebook | Instagram
YouTube

KAMALA
Kamala on suomenkielistä metallia soittava voimatrio, joka lainailee vanhan koulukunnan rässibändeiltä sekä tyylillisesti että covereinakin. Bändin materiaalissa on kuultavissa vivahteita esikuvista kuten Pantera, Anthrax, Sepultura, Metallica ja Slayer. Kamalaa on aina kiitelty energisestä livesoitosta ja yhtye luottaakin napakkaan bändimeininkiin.
Bändin ”Kamala Akka” -pitkäsoiton julkaisusta tuli tänä vuonna kuluneeksi kymmenen vuotta. Levyn kappaleet muodostavat teemallisen kokonaisuuden, joka maalailee Kamala Akka -hahmon sielunmaisemaa vahvoin suomalaisin lyriikoin musiikin muodostaessa rouheat ja paikoin ärhäkätkin puitteet.

Kamala – Ylhäinen yksinäisyys -musiikkivideo
Facebook

RED ELEVEN
Tästä bändistä on niin paljon juttua, että parempi kun luet itse alla olevista linkeistä.

www.redeleven.info
Facebook | Instagram | Spotify

Muita keikat tammikuussa

Live

Torstai 18.1.2024 18:00

Mika Eirtovaara  – Ihminen

Stand Up, Jyväskylä! -komiikkafestivaalit tulee takaisin koronan piinavuosien tauon jälkeen! Ja vielä tuomaan naurua ja iloa sydäntalveen 18.-20. tammikuuta 2024! Koomikoiden konkkaronkka tuo kymmenen shown verran jokaisen huumorimakuun komiikkaa Jykylään, joten varmasti löytyy juuri sinulle sopiva nauruelämys. Festivaalit avaa to 18.1. Mika Eirtovaaran uusi soolo “Ihminen”, joka takuulla pamauttaa nauruhermot auki kolmen päivän karnevaalihumuun. Tämän jäljiltä viikonlopun aikana 30 koomikkoa jatkaa naurun ja valon tykitystä!

Live

Perjantai 19.1.2024 17:00

Stand up, JKL!: Tomi Haustola, Heli Sutela, Ursula Herlin, Ali Jahangiri, Jussi Simola

Stand Up, Jyväskylä! -komiikkafestivaalit tulee takaisin koronan piinavuosien tauon jälkeen! Ja vielä tuomaan naurua ja iloa sydäntalveen 18.-20. tammikuuta 2024! Pe 19.1. klo 18.00 Ilokivi Venuella nähdään Tomi Haustola, Heli Sutela, Ursula Herlin, Ali Jahangiri ja Jussi Simola.

Live

Perjantai 19.1.2024 20:15

Stand Up, JKL!: Aatu Raitala, Inka Valima, Jussi Lanskoski, Iikka Kivi, Mikko Vaismaa

Stand Up, Jyväskylä! -komiikkafestivaalit tulee takaisin koronan piinavuosien tauon jälkeen! Ja vielä tuomaan naurua ja iloa sydäntalveen 18.-20.tammikuuta 2024! Pe 19.1. klo 21.00 Ilokivi Venuella esiintyvät Aatu Raitala, Inka Valima, Jussi Lanskoski, Iikka Kivi ja Mikko Vaismaa. Ovet avautuvat klo 20.15, saavuthan ajoissa!