Sateenkaareva Speedfriending

Tiistai 5.9.2023 17:00

Klo 17-22.
Tervetuloa tutustumaan uusiin ihmisiin Ilokivi Venuelle! Speedfriending on tunnetumman deittailukonseptin hauska ja sosiaalinen sisarus. Sen tarkoituksena on herättää luovia keskusteluja ja madaltaa kynnystä keskustella tuntemattomien kanssa. Hyvät keskustelut ja mahdolliset ystävyyssuhteet ovat vain yksinkertaisen hei - ja kysymyksen päässä!


Ilokivi Venuen osoite on Keskussairaalantie 2. Venuella noudatetaan JYYn turvallisemman tilan periaatteita ja se on esteetön tila. Ei pääsymaksua tai ennakkoilmoittautumista!

Tapahtuma on osa JYUnity Fest – sekä Jyväskylä Pride 2023 -ohjelmaa.

Tapahtuma on ilmainen.

Tila on esteetön.

Queer Speedfriending
5 PM – 10 PM – Ilokivi venue, Keskussairaalantie 2

Speedfriending is the fun and social little sibling of the more well-known dating concept. It’s designed to spark creative conversations and to lower the threshold for talking with strangers. Showing that good conversations and possible friendships can be just a simple hey – and question away!

Ilokivi Venue’s address is Keskussairaalantie 2. The Venue follows JYY’s safer space policy and is an accessible space.

The event is free

The event is accessible

The event is a part of JKL Pride Week.

Muita muut syyskuussa

Muut

gamenight

Keskiviikko 6.9.2023 17:00

Ilokivi Game Night: New Gamers’ Night

Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai muita virvokkeita, tai ihan vaan hengaamaan Ilokivi Venuelle Ilokivi Game Nightiin! Vapaa pääsy!
Come and play games with nice guys, have a coffee or other refreshments, or just hang out at Ilokivi Venue at Ilokivi Game Night! Free entry!

Muut

Keskiviikko 6.9.2023 13:00

Olohuone by JYY: Pelasta pallo -pakopeli!

klo 13:00-16:00

Keskiviikkona Olohuone by JYYssä pelastetaan maapallo! Pallomme nimittäin kiitää kohti hämärää tulevaisuutta, jossa lämpötilat nousevat ja luontokato häämöttää. Vielä on kuitenkin aikaa tehdä jotain.

Muut

Torstai 7.9.2023 12:00

Olohuone by JYY: QUEER! -pop-up

12:00-17:00

Tervetuloa 13 keskisuomalaisten queer-taiteilijoiden pop up -myymälään! Päivän aikana sinun on mahdollista tutustua Venuella QUEER! -näyttelyyn, joka esittelee keskisuomalaisten queer-taiteilijoiden teoksia, sekä tehdä ostoksia eri taiteilijoiden myyntipisteillä.