SBN: Fantabulous Fantasy

Lauantai 17.7.2021 19:00
Liput 27/30 €

Tervetuloa nauttimaan fantasioiden täyttämästä burleskielämyksestä Jyväskylään! Ilokivi Venuen lavalle nousee kuuman kesäisenä iltana toinen toistaan upeampia artisteja viihdyttämään sinua.
Tapahtumassa nähdään useita ensi-iltoja!


Sweet Burlesque Nights esittää: 
Fantabulous Fantasy Paikka: Ilokivi Venue 
Ajankohta: La 17.7.2021 
Ovet avataan klo 19.00
Showtime 20.00

Lavalle fantasioita tuovat: 
Bebe Fernet 
Olivia Rouge
Marie Mint 
Suzie Dynamite 
Marie Mint & Suzie Dynamite
Rosetta Sweet 
Sin D. Skye
Willow Tit

Juontaja: Suzie Dynamite
Stage kittens: Sweetease

Liput nettilippu.fi
Early bird 22e
Peruslippu 27e
Ovelta 30e 

Muita tulevia live

Keikat

Perjantai 31.5.2024 19:00

Sentenced-ilta Jyväskylässä

Suuren suosion saanut Sentenced-aiheinen kirja- ja musiikkitapahtuma saapuu Keski-Suomen Jyväskylä-cityyn 31.5. Luvassa on niin Sentencedin kappaleiden uusia akustisia sovituksia Acoustenced-duon toimesta kuin kahden cover-bändin keikka illan päätteeksi. Elinkautinen tarjoilee rouheaa ja jykevää Senari-tulkintaa ja Mourning Wood tunnelmoi haikeasti kuten asiaan kuuluu. Paikalla on myös Miika Tenkulan elämäkerran "Melankolian mestari - Miika Tenkula" kirjoittaja Nefertiti Malaty, joka kertoo kirjan synnystä ja kirjoitusprosessista.

Keikat

Lauantai 15.6.2024 17:00

Lyttä & Tohtori Getto

Lyttä & Tohtori Getto Ilokivi Venuella kahdella keikalla 15.6.! Aiempi keikoista on sallittu myös alaikäisille ja jälkimmäinen on K18.

Keikat

Sunnuntai 7.7.2024 17:00

Kaj Chydeniuksen lauluja

Osana Jyväskylän kesän ohjelmistoa Ilokivi Venuella nähdään Kaj Chydeniuksen lauluja -tapahtuma. Konsertissa Kaj Chydeniuksen luottolaulajat Minja Koski ja Mikael Saari tulkitsevat Chydeniuksen tuotantoa pianisti Arto Piispasen säestyksellä.

Konsertissa kuullaan säveltäjän rakastetuimpia lauluja viideltä eri vuosikymmeneltä. Ohjelmistossa ovat muun muassa kauniit klassikot ”Puhu minulle rakkaudesta” ja ”Sinua, sinua rakastan”.