Stand Up: Grönroos, Haapala & Mujunen

Perjantai 6.5.2022 18:00
Liput 15€/ 18€ €

Ovet klo 18
Showtime klo 19
Liput 15€ ennakkoon kide.appista, 18€ ovelta.

JAPE GRÖNROOS:
No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettin! Hyvät naiset ja herrat: Jape “who’s your daddy” Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin!
Tämä oman elämänsä joulupukki on siviilissä rakastava perheenisä ja tunteekin lastensa säästöpossut kuin omat taskunsa. Lavalla Jape kyntää huumoripeltoa kotoa opitulla vankalla otteella ja kauhoo yleisölle naurunaihetta oikein “isän kädestä”!

ANTTI HAAPALA:
Antti Haapala painoi kaasun pohjaan jo ensimmäisellä keikallaan ja kaahasi ansaitusti ohituskaistaa pitkin kellariklubeilta isoille areenoille kolaroimatta kertaakaan!
Tämä Suomikomiikan Kinder-muna paljastaa herkullisen aloituksen jälkeen aina yllätyksen ja Antin keikoilla todellisuudesta maalataan esiin hauskin mahdollinen versio. Järkkymätön lavakarisma ja lempeä pihtiote yleisön nauruhermosta ovat Antin tavaramerkkejä, eikä ote lipsu koskaan.
Antti on jyrä. Hänet voi laittaa vaikka minkä laiturin nokalle esiintymään, niin kohta on rivi tukkasotkia siinä hekottamassa.

TOMMI MUJUNEN:
Tommi Mujunen on Suomikomiikan shamppanja: kesäisen kevyt tunnelman nostaja ja juhlien elävöittäjä, joka kuplii ja kuohuu, pirskahtelee ja piristää.
Tämän leikkisän pikkuoravan ilkikurisuus on aina hyväntahtoista ja piikittely sydämellistä. Tommi on kuin leikki-ikäinen sarjakuvasankari, jonka kyydissä paatuneinkin murjottaja näkee valon. Kippis!


Eihän toukokuu toimi ilman stand up-keikkaa.

6.5. Ilokivellä naurattavat: Jape Grönroos, Antti Haapala & Tommi Mujunen!

Muita klubit toukokuussa

Keikat

Lauantai 7.5.2022 19:00

Einvigi, Slowenya, Vvorse & Soul Gutter @ Ilokivi Venue

Einvigi, Slowenya, Vvorse & Soul Gutter @ Ilokivi Venue
Lauantaina 7.5. ovet klo 19
Päivän tarkempi soittoaikataulu TBA

Einvigi luo musiikillaan unenomaisia tarinoita, jotka soljuvat eteenpäin niin tunnelmoinnin kuin aggression keinoin. Yhtye perustettiin vuonna 2014 Turussa ja sen musiikkia on kuvailtu termillä blackgaze. Bändin perustaja Petteri Granberg halusi ammentaa yhtyeen musiikissa vaikutteita luonnosta sekä suomalaisista tarinoista, vieden näitä teemoja yhteen synkemmän metallimusiikin ja kevyemmän kitararokin kanssa. Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto ´Sielulintu´ julkaistiin vuoden 2020 lopussa ja se sai paljon positiivista ja lupaavaa arvostelua osakseen.

https://www.youtube.com/watch?v=TJKX8kHQcVs
https://linktr.ee/einvigiofficial

Slowenya on Turussa 2020 keväällä perustettu trio, joka soittaa matalavireistä modernia alt doom metallia, pääasiassa puhtain voimakkaasti kaiutetuin vokaalein. Slowenya julkaisi 2021 helmikuussa debyyttijulkaisunsa, minialbumin ”Somer” (02/2021) sekä syyskuussa 2021 biisiparin ”Exhaler/Be Empowering”.

https://youtu.be/9FYc0JM-Xrs
https://youtu.be/pamh2pCVp6s

VVORSE on vuonna 2014 perustettu jyväskyläläinen neo-crust/hardcore-bändi joka yhdistelee musiikissaan äärimetallin vivahteita hardcoreen niputettuna eksistentiaalisiin ja dystooppisiin teksteihin.

https://www.facebook.com/vvorseband
https://vvorse.bandcamp.com

Jyväskyläläinen Soul Gutter suoltaa sysimustaa death metalia hardcorella höystettynä. Bändin viimeisin täyspitkä 'Stead' julkaistiin marraskuussa 2021.

https://www.instagram.com/soulgutter
https://soulgutter.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/7w3R6OvwrC87IHiESfyUYn

Keikat

Perjantai 13.5.2022 21:00

Jyrmy-Klubi II: Throat, Dome Runner, Status Abnormis + VJ Mikrovision, DJ Beer Terror

(FI/EN) Jyrmy-Klubin toinen tuleminen jatkaa raskaiden taiteiden sulauttamista Ilokivessä – tällä kertaa VJ Mikrovisionin surrealististen videoprojisointien dystooppisten visioiden kohdatessa legendaarisen Throatin noise rockin, sekä suitsutetun Dome Runnerin ja Jyväskylän oman Status Abnormisin industrial metallin. Levy- ja kasettimusiikeillaan illan yhteen hitsaa todellinen obskuriteettien asiantuntija ja hevieklektiikan entusiasti DJ Beer Terror. Ilokivi odottaa!

Perjantaina 13.5.2022 klo 21-02
K18 - Baari auki 21, showtime 22
Liput 8/0€ (ilmainen sisäänpääsy Jyrmyn jäsenille)

HUOM! Jyrmyn tapahtumat ovat aina jäsenille ilmaisia ellei toisin mainita. Voit liittyä Jyrmyn jäseneksi tapahtumassa, jolloin säästät lipun hinnan. Voit liittyä jäseneksi myös netissä: jyrmy.org/liity

***

The second Jyrmy-Klubi continues fusing heavy arts – as surreal video projections of dystopian visions by VJ Mikrovision meets industrial metal and noise rock soundscapes of the legendary Throat, the revered Dome Runner and Jyväskylä's own Status Abnormis. The evening is welded together by DJ Beer Terror's collection of obscure tapes and records suited for the occasion. Ilokivi awaits!

Throat: https://youtu.be/Y-KG2TAMUQo
Dome Runner: https://youtu.be/pbEwpl9YcxU
Status Abnormis: https://youtu.be/FINzyubNOZU
+ VJ Mikrovision
+ DJ Beer Terror

Fri 13th of May (13/5/2021) at Ilokivi Venue. K18. Bar open at 21, showtime at 22. Ticket 8/0€ (free entry for Jyrmy members, more info below). Please respect others while having fun.
Nb! Jyrmy events are always free entry for members unless mentioned otherwise. You can join Jyrmy in this event (annual fee 10€) and save the ticket price. You can also join online: http://www.jyrmy.org/liity/

Right to changes is reserved
http://www.jyrmy.org/

Live

Lauantai 14.5.2022 19:00

SIIRTYY SBN: Tulevat Tähdet 2022

Sweet Burlesque Nights Tulevat tähdet show SIIRTYY SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI KESÄKUULLE

*****
Tulevat Tähdet 2022 on täällä! ❤

Jälleen Sweet Burlesque Nights tuo Ilokivi Venuen lavalle vuosittaisen uusien artistien esiinmarssin. Tämä upea show tarjoilee burleskipolkunsa alkutaipaleella olevien artistien upeita numeroita.
Tapahtumassa on paikalla muutama kokenutta artistia, jotka antavat palautteita uusille tulokkaille sekä tietenkin esiintyvät illan päätteeksi.

Illan aikana nähtäviä numeroita ei ole nähty koskaan aiemmin Jyväskylässä ja osa numeroista saa ensi-iltansa juuri tänä taianomaisena iltana.

Liput myynnissä www.nettilippu.fi
Ennakkolippu 20e
Ovelta 25e
VIP LIPUT: Tapahtumaan myydään pöytäpaikallisia VIP lippuja ensimmäiseen ja toiseen riviin (täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä).
Hinta 35e/hlö (max. 5hlö/pöytä). Hinta sisältää sisäänpääsyn jonon ohi (senkun marssit jonon ohi koodisanalla VIP), lasin kuohuvaa tarjoiltuna pöytään sekä pientä naposteltavaa.
Varaukset rosetta.sweet@outlook.com

Ovet avataan klo 19.00
Showtime 20.00

Show sisältää yhteensä neljätoista upeaa esitystä!
Lavalla:
Sweet´s Follies
The Crue-La-La´s
Go-Go Coquettes
Tilda Kissmirr
Glorya Bang!
Irona Lace
Zillah Saphire
Elfie Ethereal
CocoDi
Valhallatar
feat. Theodora Rex, Lala L´More, Veda DeCadenza, Rosetta Sweet

Juontaja: Rosetta Sweet
Stage kittenit: Aino & Aino
Sweet Burlesque Nights pidättää oikeuden muutoksiin esimerkiksi sairaustapauksien johdosta.