Tomi Haustola – ”Tänään meni näin”

Perjantai 24.2.2023 18:00
Liput 16,50 / 22 € ennakkoon, ovelta 20 / 25 €, mikäli jäljellä. €

Jyväskylän Ilokiven helmikuun Stand Up -illassa lavan valtaa Tomi Haustola!
HUOM! Tapahtumaan saatiin yllättäen muutama lisäpaikka, joten myymme n. 20 lippua ovelta!


”Tänään meni näin” on tv:stä ja Tiktokista tutun stand up -koomikko Tomi Haustolan uusi kokoillan show. Tomi on esiintynyt niin Nelosen Stand up, Naurun Tasapaino kuin Noin Viikon Studio -ohjelmissa sekä vieraillut lukuisissa muissa. Tämän lisäksi hän on käsikirjoittanut mm. Noin Viikon Uutisia, Suurmestaria ja Stadi vs. lande ohjelmia.

Ja nyt hän on saanu valmiiksi show’nsa, jossa Tomille tyypilliseen tapaan jokainen esitys on hauskasti oman näköisensä. Show’ta on rakennettu pandemian alusta, 9 vuoden suhteen eron keskeltä ja kolmikymppisyyden lopusta, joten tässä esityksessä kyytiä saavat niin riisikakut kuin robotti-imuritkin.

Show’ssa mietitään, millaista on yrittää pysyä kyydissä alati muuttuvassa maailmassa, kun etäpalaverissa mikki jää vahingossa päälle, treffeillä tavoite on käydä S-ryhmän paikoissa, jotta käteen jää edes bonuksia, ja riisikakkua saa kutsua kakuksi, vaikka sehän ei jumankauta ole mikään kakku!

Tule siis nauramaan ja nauttimaan Tomin stand up -show’sta, jossa nauretaan sekä itselle että maailmalle. 

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

🎫 Hanki liput ennakkoon Tiketistä!
👉 https://www.tiketti.fi/tapahtuma/87737

Liput ennakkoon 16,5 / 22 €.

Liput ovelta 20 / 25 €, mikäli jäljellä.

Tsekkaa Facebook-tapahtuma.

Muita tapahtumia helmikuussa

Klubit

Lauantai 25.2.2023

Katharsis

Cosmic future groove, disco house & techno, dnb etc. Space disco dance night.

Elokuvat

Maanantai 27.2.2023 17:00

Vapaa Kino: Näin koulutat lohikäärmeesi (2010)

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia klassikkoelokuvia joka toinen viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Muut

Tiistai 28.2.2023 18:00

JYYBelong: Speedfriending @ Ilokivi

Tule tutustumaan uusiin ihmisiin! | Come and get to know new people!

JYYBelong järjestää tiistaina 28.2. klo 18.00-21.00 speedfriending-tapahtuman ravintola Ilokivessä. Kaikki opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan matalalla kynnyksellä uusiin ihmisiin ja vain hengaamaan! Tapahtuma on pääsymaksuton.

JYYBelong is organising a speedfriending event on Tuesday 28 February at 6 pm - 9 pm at Ilokivi restaurant. All students are warmly welcome to come and meet new people with a low threshold and just hang out! The event is free of charge.