Vastus Klubi: Craneium, Boar, Cyan Stone

Perjantai 22.10.2021 20:00
Liput 8/10 €

Vastus Klubit ovat tapahtumailtoja joilla esitellään vaihtoehtoista musiikkia valtavirran ulkopuolelta. Tarjonnan painopiste tulee olemaan pörinän, psykedelian ja doom metalin ympärillä.


Perjantai 22.10. Ilokivi, Jyväskylä
Craneium, Boar, Cyan Stone
Liput ennakkoon 8€ / ovelta 10€, mikäli jäljellä. (Ennakot tulevat myyntiin pian)

••••••
Ota Vastus Klubi seurantaan:
https://www.facebook.com/vastusklubi/
https://www.instagram.com/vastusklubi/
••••••

Craneium (Psychedelic stoner rock)
Psykedeelistä fuzz-rockia tykittelevä turkulainen Craneium nousee uuden albumin julkistuksen myötä Ilokiven lavalle. Craneium on perustettu kymmenen vuotta sitten ja on sen jälkeen soittanut melkein 100 hikistä keikkaa ympäri Pohjoismaiden ja Euroopan. Yhtye on muun muassa toiminut Skrackoedlan:in (SWE) ja Mars Red Sky:n (FRA) lämppärinä. Bändi rakastaa keikkalavoja ja on soittanut kellareissa, salakapakoissa, rokkiklubeissa ja vaihtoehtofestivaaleilla kuten Krökbacken Festival Ruotsissa ja Skeneraator Virossa.
Yhtyeen kolmas täyspitkä albumi ”Unknown Heights” on nauhoitettu tuottaja Joona Hassisen (Studio Underjordin) johdolla ja julkaistaan 15. lokakuuta The Sign Recordsin kautta.
Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/3vC0LCz
Facebook: https://www.facebook.com/craneiumband/
Instagram: https://www.instagram.com/craneiumband/


Boar (Räminä-doom) 
Sludgea ja doom metalia sekoitteleva oululainen Boar tarjoaa kymmenen vuoden keikkakokemuksella rock’n’roll shown, jossa taattua tykitystä tarvittavalla äännepaineella. Elävä settilista suvantokohtineen pääsee yllättämään kuulijan ryöpytykseen, joka varmasti saa paatuneimmankin rokkipoliisin nyökyttelemään hyväksyvästi. Yhtye on esiintynyt isoilla festivaaleilla, kuten Jalometalli ja Qstock sekä kiertäneet Keski-Euroopan, Baltian ja Skandinavian klubeja. Yhtyeen hienoja arvosteluja kerännyt neljäs täyspitkä albumi Hulluuden Mandala näki päivänvalon tämän vuoden toukokuussa.
Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/3hU5xo0
Facebook: https://www.facebook.com/Boardoom/
Instagram: https://www.instagram.com/boardoom666/


Cyan Stone (Mysticism and madness)
Cyan Stone on jyväskyläläinen rock-yhtye, jonka mystiikkaa, mielipuolisuutta ja raskaita riffejä yhdistelevä musiikki johdattaa kuulijan ajan ja paikan ylittävälle matkalle lumoavien äänimaisemien ja vahvan naislaulun voimin. Yhtyeen esikoisalbumi The Stranger julkaistiin vuonna 2020.
Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/37mEXkv
Facebook: https://www.facebook.com/cyanstoneband
Instagram: https://www.instagram.com/cyanstoneband/

Muita tapahtumia lokakuussa

Teatteri

Sunnuntai 24.10.2021 18:00

JYVÄSKYLÄN YLIOPPILASTEATTERI ESITTÄÄ: VAINAJALA

Utuinen, viileä järvimaisema. Sumun keskeltä ilmestyy hitaasti lipuen lautta. Joukko sieluja valmiina kohtaamaan viimeisen työpaikkansa.

Vainajala.

Täällä vellotaan pysähtyneessä ajassa ja epätoivossa. Täällä jumiudutaan menneisyyteen ja Hauensuoleen. Mennyt elämä on vailla merkitystä, mikä kaipaa nyt selityksiä. Täällä halutaan unohtaa ja hukuttaa murheet Valhallan juomaan tai Virtojen pyörteisiin.

Elokuvat

Tiistai 26.10.2021 17:00

VapaaKino

Antaa bluesin soida ja romutetaan 103 autoa.

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia klassikkoelokuvia melkein joka viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Muut

gamenight

Keskiviikko 27.10.2021 17:00

Venue Gamenight vol II

Ilokivi Venuen kerran kuussa tapahtuva GAMENIGHT. Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai kaljaa, tai ihan vaan hengaamaan.