Vastus Klubi: Craneium, Boar, Cyan Stone

Perjantai 22.10.2021 20:00
Liput 8/10 €

Vastus Klubit ovat tapahtumailtoja joilla esitellään vaihtoehtoista musiikkia valtavirran ulkopuolelta. Tarjonnan painopiste tulee olemaan pörinän, psykedelian ja doom metalin ympärillä.


Perjantai 22.10. Ilokivi, Jyväskylä
Craneium, Boar, Cyan Stone
Liput ennakkoon 8€ / ovelta 10€, mikäli jäljellä. (Ennakot tulevat myyntiin pian)

••••••
Ota Vastus Klubi seurantaan:
https://www.facebook.com/vastusklubi/
https://www.instagram.com/vastusklubi/
••••••

Craneium (Psychedelic stoner rock)
Psykedeelistä fuzz-rockia tykittelevä turkulainen Craneium nousee uuden albumin julkistuksen myötä Ilokiven lavalle. Craneium on perustettu kymmenen vuotta sitten ja on sen jälkeen soittanut melkein 100 hikistä keikkaa ympäri Pohjoismaiden ja Euroopan. Yhtye on muun muassa toiminut Skrackoedlan:in (SWE) ja Mars Red Sky:n (FRA) lämppärinä. Bändi rakastaa keikkalavoja ja on soittanut kellareissa, salakapakoissa, rokkiklubeissa ja vaihtoehtofestivaaleilla kuten Krökbacken Festival Ruotsissa ja Skeneraator Virossa.
Yhtyeen kolmas täyspitkä albumi ”Unknown Heights” on nauhoitettu tuottaja Joona Hassisen (Studio Underjordin) johdolla ja julkaistaan 15. lokakuuta The Sign Recordsin kautta.
Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/3vC0LCz
Facebook: https://www.facebook.com/craneiumband/
Instagram: https://www.instagram.com/craneiumband/


Boar (Räminä-doom) 
Sludgea ja doom metalia sekoitteleva oululainen Boar tarjoaa kymmenen vuoden keikkakokemuksella rock’n’roll shown, jossa taattua tykitystä tarvittavalla äännepaineella. Elävä settilista suvantokohtineen pääsee yllättämään kuulijan ryöpytykseen, joka varmasti saa paatuneimmankin rokkipoliisin nyökyttelemään hyväksyvästi. Yhtye on esiintynyt isoilla festivaaleilla, kuten Jalometalli ja Qstock sekä kiertäneet Keski-Euroopan, Baltian ja Skandinavian klubeja. Yhtyeen hienoja arvosteluja kerännyt neljäs täyspitkä albumi Hulluuden Mandala näki päivänvalon tämän vuoden toukokuussa.
Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/3hU5xo0
Facebook: https://www.facebook.com/Boardoom/
Instagram: https://www.instagram.com/boardoom666/


Cyan Stone (Mysticism and madness)
Cyan Stone on jyväskyläläinen rock-yhtye, jonka mystiikkaa, mielipuolisuutta ja raskaita riffejä yhdistelevä musiikki johdattaa kuulijan ajan ja paikan ylittävälle matkalle lumoavien äänimaisemien ja vahvan naislaulun voimin. Yhtyeen esikoisalbumi The Stranger julkaistiin vuonna 2020.
Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/37mEXkv
Facebook: https://www.facebook.com/cyanstoneband
Instagram: https://www.instagram.com/cyanstoneband/

Muita keikat lokakuussa

Keikat

Perjantai 1.10.2021 21:00

Hidria Spacefolk + Polymoon

HIDRIA SPACEFOLKIN 20-VUOTISJUHLIA JUHLITAAN POLYMOONIN KANSSA SYYS-LOKAKUUSSA!

Hidria Spacefolk on 1990-luvun loppupuolella Lohjan hippikommuunissa perustettu Suomessa harvemmin vastaan tulevaa vanhan koulukunnan aitoa space rockia todentava yhtye. Eräänlaisessa kulttimaineessakin pidetyn kokoonpanon kieppuvan avaruusprogen ympärillä junnaavat sykkivät konerytmit, itämaiset moodit ja epäluulottomat melodiat, jotka johdattelevat kuulijan lämpimän svengaavaan transsiin.

Live

Keskiviikko 6.10.2021 18:00

Kaleidoskuuppi -livejournalismi-ilta

Tervetuloa Kaleidoskuuppi-livejournalismi-iltaan. Kaleidoskuuppi on videota, ääntä ja performanssia yhdistelevä monitaiteinen esityskokonaisuus, jonka tarkoituksena on tarjota yleisölle sisäänpääsy uutisten ja toimittajan työ ytimeen. Kaleidoskuuppi koostuu viidestä lyhyestä esityksestä, joista jokainen on syntynyt kirjoitetun jutun pohjalta. Esityksestä ovat vastuussa Jyväskylän yliopiston journalistiikan opiskelijat.

Keikat

Torstai 7.10.2021 20:00

Us & Entäs Peltonen

Us ja Entäs Peltonen marssivat viikkokeikalle Venuen lavalle torstaina 7.10.!