Venuen GAMENIGHT XVII

Torstai 2.3.2023 17:00

Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai kaljaa, tai ihan vaan hengaamaan.


Muutamia pelejä on paikan päälläkin, mutta tämän ryhmän tarkoitus on myös herättää keskustelua ja ilmoituksia siitä, mitä pelejä kukainenkin olisi tuomassa milläkin kerralla paikalle. Punainen lanka siis onkin siinä, että osallistujat tuovat pelit mukanaan.

Pelit voivat olla melkein mitä vaan mihin tyypeillä on kiinnostusta. Niin kortti-, lauta-, kuin vaikka konsolipelitkin ovat tervetulleita. Tai sitten vaikka tuutte pelaamaan ropea. Aikalailla mikä vaan käy mihin on kiinnostusta, kunhan vaan pelit suunnilleen pyörähtäisi läpi suunnitellussa aikaikkunassa eli 17-22.

Discordissa pääsee myös jauhamaan lisää
https://discord.gg/kRhAexemFs 

Muita muut maaliskuussa

Muut

Tiistai 7.3.2023 18:00

JYYn vaalipaneeli

Huolestuttaako maailman epävakaa tilanne? Riittävätkö rahat? Huimaako päätä opintolainojen suuret korot? Mitä käy Suomen korkeakoulupolitiikan ja vapaan tieteen? Onko terveydenhoitopalveluihin lähes mahdotonta päästä? Miten suhtaudumme ilmastonmuutokseen?

Hey there, student! Are you worried about the unstable situation in the world? Do you have enough money to live? Are you worried about the high interest rates on your student loans? What will happen to Finland's policies on higher education and academic freedom? Is it difficult for you to access healthcare services? How should we approach climate change?

Muut

Perjantai 10.3.2023 17:00

After Work by JYY + JYYBelong: Speedfriending @ Ilokivi Venue

Tule tutustumaan uusiin ihmisiin! | Come and get to know new people!

Elokuvat

Maanantai 13.3.2023 13:00

GHIBLI APPRO

JYYn Ghibli Appro on täällä taas!
Maanantai 13.3.
Karatetyöpaja klo 13:00-14:30.
Origamityöpaja klo 15:00-17:30.
Ghibli-elokuva Tuulen laakson Nausicaä klo 18:00.