Aknestik: Toiset sata vuotta kaivossa & The Southgates

Perjantai 1.3.2024 19:00
Liput 29,90 € ennakkoon / 35 € ovelta, mikäli jäljellä €

Suomirokkia, Jokapäivä, Haukipudas ja Sata vuotta kaivossa -kappaleista tuttu Aknestik suuntaa keväällä Toiset sata vuotta kaivossa -kiertueelle. Haukiputaalaisyhtye soittaa yhteensä 8 keikkaa ympäri Suomen helmi-maaliskuussa 2024. Luvassa on vanhojen ja uusien Aknestik-fanien kokoontumisajot, jossa keräännytään tapaamaan vanhoja tuttuja ja nauttimaan 90-luvulla aktiivisena toimineen bändin musiikista.
Illan avaa indiekitarapopbändi The Southgates.

Kiertue saapuu Jyväskylän Ilokiveen perjantaina 1. maaliskuuta.


Aikataulut:
– Ovet klo 19.00
– The Southgates klo 20.00
– Aknestik klo 21.00

”Aknestik on nyt paremmassa iskussa kuin koskaan 90-luvulla, jolloin kiersimme Suomea vuosittain aina uuden albumin kanssa. Soittoon on tullut voimaa ja rauhaa, ja lauluihin elettyä elämää ja patinaa. On ollut hienoa nähdä, kuinka monet lauluista ovat jääneet elämään kansakunnan laulukirjoihin ja karaokevihkoihin. Nyt voimme soittaa surutta kaikki parhaat biisit ja tavata keikoilla kaikkia mahtavia tyyppejä, joita emme ole nähneet pitkään aikaan”, Aknestikin solisti Jukka Takalo kertoo.

90-luvulla legendaariselle Poko Rekordsille 7 albumia levyttänyt yhtye teki aikoinaan lukuisia radiohittejä, keikkaili raivokkaasti ja nousi festareiden päälavasarjaan ennen kuin lopetti aktiiviuransa kesällä 2002.

”Tulevalla kiertueella emme juhli merkkipäiviä, vaan sitä että olemme elossa ja edelleen elämämme iskussa. Juhlimme ystävyyttä, emmekä vaikka sitä, että tupla-platinaa meille tuoneen Suomirokkia-kappaleen julkaisusta on kulunut neljännesvuosisata. Tai sitä että bändin keksimisestä koulun fysiikan luokan varastossa on kulunut, uskaltaako tätä sanoakaan, ensi keväänä 40 vuotta. Eka kerran sijasta kiinnostaa kuitenkin enemmän se seuraava kerta. Se olkoon se tärkein merkkipäivä”, Takalo jatkaa.

Kevään kiertueella Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa illat avaa loistava The Southgates!
The Southgates on nuori indiekitarapopbändi, joka on uhonnut palauttavansa kitarat mainstreamiin. Kesällä 2022 ensisinglensä ”When The Lights Did Fade” julkaissut oululaisyhtye on keikkaillut parin vuoden ajan keräten innokkaan fanikunnan klubeilla ja festareilla.

Aknestik Facebook | Instagram
The Southgates FacebookInstagram
www.ilokivi.fi/venue/

🎫 Liput myynnissä nyt:
👉 https://www.tiketti.fi/tapahtuma/94241
Ikäraja: K-18
Narikka 3 €

📍 Ilokivi Venue
Keskussairaalantie 2
40600 Jyväskylä

Muita keikat maaliskuussa

Keikat

Lauantai 2.3.2024 20:00

Palehørse, Atlases

Lauantaina 2.3. Jyväskylän Ilokiveen saapuu kaksi raskaamman musiikin viestinviejää, kun genrerajoja kumartelematon Palehørse ja ihokarvoja nostattava Atlases valtaavat lauteet.

Klubit

Lauantai 9.3.2024 21:00

JBN – JKL BASS NIGHT

Lopputalven kovin elektronisen musiikin tapahtuma JKL Bass Night rantautuu Ilokiveen jo toistamiseen lauantaina 9.3. Kuusi tulikuumaa DJ:tä, kuusi uniikkia settiä ja lopussa JBN:n "signature" b2b sessiot. Illan aikana tullaan kuulemaan muun muassa housea, progressive housea, dubstepiä, hardstyleä sekä drum 'n' bassia. Jos kaikenlainen elektroninen musiikki kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti saapua paikalle!//

The most electrifying electronic music event of late winter, JKL Bass Night, is landing at Ilokivi for the second time on Saturday, March 9th. Six blazing-hot DJs, six unique sets, and wrapping up with JBN's signature b2b sessions. Throughout the evening, you will hear genres such as house, progressive house, dubstep, hardstyle, and drum 'n' bass. If you're into all kinds of electronic music, you don't want to miss this event!

Keikat

Perjantai 15.3.2024 19:00

HBFROMBH NIGHT

15.3. Ilokivi Venuella järjestetään HBFROMBH Night. Tapahtumassa nähdään ST, Krissemane ja Yzzy! Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön!