Alas, Askel, Sunniva & Svarta Havet

Perjantai 2.2.2024 19:30
Liput 10 €

Mörket Över Jyväskylä. Five bands. Bring friends, friends of friends and earplugs.
Perjantaina 2.2. on luvassa ilta Jyväskylän Ilokivessa, jossa on kaksi aktia Helsingistä, kaksi Turusta ja kaksi Jyväskylästä.
Helsingin Askel ja Vainoa tuovat ahdistavan, raskaammaan ja synkeämmän musiikin sävyjä hitaampaan ja nopeampaan tahtiin. Turusta tulevat Sunniva ja Svarta Havet ovat kuin aallot ulkosaaristossa, jotka iskevät ja vievät mukaansa syvyyksiin. Alas tarjoilee paikallisena yhtyeenä tunnerikasta ja energista musiikkiaan suvereenilla taidolla ja illan DJ:nä toimiva DJ Beer Terror antaa kyytiä tärykalvoillesi soitannan välissä. Tule ja koe tämä eriryinen ilta. Ystävät ja korvatulpat suositellaan ottamaan mukaan✌️
Suosittelemme myös saapumaan ajoissa paikalle: ovet auki jo 19.30!

HUOM! Vainio on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä viime hetkellä sairastapauksen vuoksi.


Mörket Över Jyväskylä:
Ilokivi Venue, Keskussairaalantie 2, Jyväskylä

HUOM! Valitettavasti Vainoa on joutunut perumaan viime hetkellä sairastapauksen vuoksi. Lipun hintaa laskettu 12e -> 10e.

Alas
Screamo from Tampere-Jyväskylä.
Suomenkieliseksi screamoksi itseään luonnehtiva Jyväskylässä 2020 perustettu Alas on julkaissut lyhyehkön uransa aikana yhden EP:n, LP:n sekä joukon kansainvälistä kiinnostusta herättäneitä splitti-julkaisuja. Bändin tähänastisen keikkailun huipentuma oli viime syksynä tehty vierailu Italiassa, jossa suomenkielinen versio screamosta tai nk. “skramzista” otettiin avosylin vastaan.
Bandcamp | YouTube | Spotify
@alas_yhtye FB | IG

Askel
A quartet creating dark, heavy and oppressive downtempo noise since 2022, Helsinki.
Askel on 2022 Helsingissä perustettu kylmää, tuskaista ja meluisaa sludgea soittava yhtye. Viimevuotiselle debyyttijulkaisulle on pian tulossa jatkoa albumimitassa.
Bandcamp
FB @askelsludge | IG @askel_sludge

Sunniva
A post-metal band from Turku. Heavy sonic power fuelled by life’s low frequencies.
Vuonna 2016 Turussa perustettu Sunniva on sludgen, doomin ja post-metallin sulauma, joka tarjoilee kuulijalle äänimaisemia voimakkaiden tunnetilojen ääreltä.
Bandcamp
@sunnivadoom IG | FB

Svarta Havet
black post-metal from Turku. / Dyster post-hardcore från Åbo. 
Vuonna 2018 perustettu turkulainen Svarta Havet soittaa määrittelyjä pakenevaa, mustan sävyissä aaltoilevaa post-hardcorea ja -metallia. Yhtyeen lohduttomissa sanoituksissa etualalle nousevat luontokato ja ekokriisi, pelko ja ahdistus tulevasta sekä globaalin pohjoisen kapitalistiseen tuhokoneistoon kohdistuva viha. Satunnainen toivo pilkahtelee solidaarisessa vastarinnassa, antifasistisessa kamppailussa sekä vastakulttuuristen yhteisöjen ja rakenteiden luomisessa. Lopulta ihminen on kuitenkin mitättömän pieni muun luonnon massiivisuuden ja iättömyyden edessä.
Bandcamp
IG @svartahavetband | FB @svartahafvet

Vainoa Perunut sairastapauksen vuoksi
Blackened hardcore, Helsinki.
Pääosin alkuaan joensuulaisista koostuva helsinkiläinen Vainoa soittaa vimmaista metallista hardcorea vivahteikkaalla otteella. Yhtyeen vauhdikasta musiikillista vyöryä siivittävät kantaaottavat ja uhmakkaat sanoitukset, tarttumapintaa antavat riffit sekä ajoittainen hitaampikin tunnelmointi.
Bandcamp | Spotify | YouTube
@vainoaband IG | FB

DJ BeerTerror will provide a crossover set during the night.

Tickets: 10€
K18
Cloakroom 3€

Päivitetty aikataulu:
Doors: 19.30
20.30 Askel
21.15 Alas
22.00 Svarta Havet
22.45 Sunniva

Bring friends, friends of friends and earplugs (earplugs also available at the bar free of charge).

Facebook event page

Muita keikat helmikuussa

Keikat

Lauantai 3.2.2024 20:00

Metallikarkelot VOL II: Hagalas, Pressure Points & Slash the Smile

Metallikarkelot VOL II on täällä. Syksyllä 2023 aloitettu tapahtuma saa nyt jatkoa, kun Metallikarkelot järjestetään toista kertaa. Ilokiven lavalle 3.2.2024 nousee Slash the Smile, Pressure Points ja Hagalas.

Keikat

Perjantai 9.2.2024 20:00

Salamapartio, Balboa Son, Saatanan kojootti

Kolme kovaa bändiä, joilta kaikilta -erinomaiset- uutuussinglet ulkona juuri nyt, esiintymässä kotikylässäsi!

Keikat

Lauantai 10.2.2024 19:00

Hattutemppu Battle V

Hattutemppu Battlet, Järvi-Suomen avoimet freestyleräpin mestaruuskilpailut saivat alkunsa Ilokivessä vuonna 20212. Lauantaina 10.2. Ilokivessä luvassa on taas huikeat freestyle-matsit.
Osallistujat: E.R.E., Heikki Ilkeä, Illuminaatti, Jestas, Lihis, Lurkki, Niko Nova, Pippuri, Pramatik, Radikaali, Rakki, Rehtori, Roihu, Sasa, Senzey J, ToniSami, Tuuliviiri, Wibe, Ärkoo.
Tuomarit: Rekami, Hazard & Tiia Karoliina. 
Juontaja: Marko Kainulainen.
Livenä Axel Kala ennen välieriä.