Avajaiskatsomo

Keskiviikko 1.9.2021 19:00

Hei uusi opiskelija!Huomasithan, että Jyväskylän yliopiston avajaisia vietetään 1.9.2021 klo 19 alkaen. Avajaisten iltaohjelmaa voi seurata verkon välityksellä tai Ilokiveltä käsin. Nappaa tutorryhmäsi mukaan ja tule seuraamaan tilaisuutta isolta screeniltä ja kunnon äänentoistolla! Nähdään Venuella. 😉


Mitä?
Yliopiston avajaisten avajaiskatsomo Ilokivellä

Milloin?
Keskiviikona 1.9. klo 19, ovet klo 18

Missä?
Ilokivi Venuella, Ilokiven yläkertaan pääsee myös seuraamaan tilaisuutta. Kulku Venuen kautta.Tilaisuudessa noudatetaan yliopiston turvallisuusohjeita, joten saavuthan tilaisuuteen vain terveenä, pidäthän maskia ja huolehdit omalta osaltasi 2m turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta.

***
Hello new student!
Have you noticed that the University of Jyväskylä celebrates opening of semester on September 1, 2021 at 7 pm. The evening program of the opening ceremonies can be watched online or from Ilokivi. Grab your tutor team and come watch the event from the big screen and with decent audio! See you at Venue. 😉

What?
The University’s opening party`s screening in Ilokivi

When?
Wednesday September 1 at 7 p.m., doors at 6 p.m.

Where?
At Ilokivi Venue.The safety instructions of the university are followed at the event, so arrive to the event only if you are healthy, please wear a mask and take care of the 2m safety intervals and good hand hygiene.

Muita tapahtumia syyskuussa

Klubit

Perjantai 3.9.2021 22:00

PERUTTU: JKL DJ-School: Potkustartti – In the bileginning!!!

TAPAHTUMA JOUDUTAAN PERUMAAN HUONONTUNEEN KORONA-TILANTEEN JA UUSIEN RAJOITUSTEN TAKIA.

JKLDJSchool on Jyväskyläläinen DJ-Koulu joka on viimeisen vuoden ajan kouluttanut soittajia kaupunkilaisten iloksi ja hämmästykseksi. Nyt on aika jättää harjoittelu sikseen ja sännätä lavalle. Oppilaistamme on tullut sitä verta taitavia että luvassa on varmasti hulvattomat bileet.

Keikat

Lauantai 4.9.2021 19:00

SIIRTYY: Sinister Night

TAPAHTUMA SIIRTYY TULEVAISUUTEEN ODOTTAMAAN KORONATILANTEEN PARANTUMISTA. UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ JULKAISTAAN KUN SELLAINEN SAADAAN VALITTUA.

Sinister Night ilta tarjoilee ensimmäistä kertaa Jyväskylässä burleskia ja metallimusiikkia Ilokivi Venuella 4.9.2021!
Ilta alkaa burleskilla - ah, tuo ihana kiusoittelun ja riisumisen ilottelu! Osassa esityksiä BDSM-viitteitä. Illan lopuksi saatte nauttia livemusiikkia, kun metallibändi Shadecrown astuu lavalle.

Klubit

Perjantai 17.9.2021 21:00

Ilokivi Dance Night 5 years

Viisi vuotta Ilokivi Dance Nightia