Game night

Torstai 17.2.2022 16:00
Liput Vapaa pääsy €

Ilokivi Venuen kerran kuussa tapahtuva GAMENIGHT. Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai kaljaa, tai ihan vaan hengaamaan.

Liittymällä Game night ryhmään Facebookissa pääset keskustelemaan, mitä pelejä kukakin on tuomassa milläkin kertaa paikalle. Punainen lanka siis onkin siinä, että osallistujat tuovat pelit mukanaan.

Pelit voivat olla melkein mitä vaan mihin tyypeillä on kiinnostusta. Niin kortti-, lauta-, kuin vaikka konsolipelitkin ovat tervetulleita. Peliaikaa klo 16-22. Game nighteissä noudatetaan voimassaolevia koronarajoituksia.

Game Night FB ryhmään pääset tästä https://www.facebook.com/groups/260324272760012


Tule pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai kaljaa, tai ihan vaan hengaamaan.

Muita tapahtumia helmikuussa

Elokuvat

Maanantai 21.2.2022 17:00

Vapaa Kino

Ma 21.2. Blade Runner

Astetta synkempi seikkailuelokuva, jossa Indiana Jonesina tunnettu mies jahtaa aarteiden sijaan replikantteja ja seikkailee neonvaloviidakossa, joka tunnetaan myös vuoden 2019 Los Angelesina.

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia ja päivitämme näitä ohjeita tarvittaessa tilanteen muuttuessa. Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan saliin otetaan sen verran mitä mahtuu. Muistathan, että sairaana tai oireisena ei saa lähteä elokuviin vaan pitää jäädä kotiin parantelemaan.

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia elokuvia melkein joka viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Muut

Torstai 24.2.2022 13:00

Aikamatka – kouluruokamuistoja Ilokivessä

Tervetuloa mukaan aikamatkalle Opiskelijan eväät -muistelusalkun äärelle klo 13-15 Ilokiven alakerran olohuoneeseen.

Osallistujat pääsevät tutustumaan kouluruokailuun liityviä esineitä sisältävän muistelusalkun sisältöön, jakamaan muistojaan ja samalla ideoimaan mitä kaikkea muuta salkussa voisikaan olla. Osallistujille on tarjolla kahvia tai teetä.

Klo 13 osallistujilla on mahdollisuus osallistua yhteisruokailuun Ilokiven lounasravintolassa omakustanteisesti hintaan 7,50€/koko lounas tai 2,90€/salaattilounas.

Lounaalla tarjolla:
*Kasvis-härkäpapupihvit (laktoositon) ja tomaatti-timjamikastiketta (maidoton) sekä perunoita
*Vegaaniset kasvis-härkäpapupihvit ja tomaatti-timjamikastike (vegaaniset) sekä perunoita
*Lohipastavuokaa (laktoositon)
*Riistapyöryköitä (laktoositon, maidoton, gluteeniton) ja ruskeaa kastiketta (maidoton) sekä perunoita
Gluteeniton ruskea kastike, sekä gluteeniton lohipastavuoka tarjolla erikseen.

Klo 16 ravintolasta voi ostaa mukaan ruokaa omaan tai ostettuun rasiaan muutamalla eurolla.

Tilaisuus sopii kaikenikäisille ja osallistua voi haluamansa ajan klo 13-15 välillä. Keskustasta bussilla tullessa jää pysäkille Yliopisto 2 (Keskussairaalantie 2). Ilokiven edessä on muutamia parkkipaikkoja, lisää paikkoja löydät Keskussairaalantien toiselta puolelta.

Tilaisuus on Ikäruoka 2 hankkeen Jyväskylän pilottialueella tehtävä palvelutestaus yhteistyössä Jamkin, Kulttuuriluotsien ja Ilokivi Venuen ja ravintolan kanssa.

Elokuvat

Maanantai 28.2.2022 17:00

Vapaa Kino

Ma 28.2. Interstellar
Jatketaan dystopialinjalla. Maan asukkailla ei mene oikein hyvin vieläkään ja Matthew McConaughey koittaa paikata tilannetta lähtemällä avaruusmatkalle.

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia ja päivitämme näitä ohjeita tarvittaessa tilanteen muuttuessa. Elokuvanäytöksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Muistathan, että sairaana tai oireisena ei saa lähteä elokuviin vaan pitää jäädä kotiin parantelemaan.

JYY ja Ilokivi Venue tarjoavat kaikille avoimia elokuvia melkein joka viikko. Ohjelmistossa nähdään nostalgisia elokuvia vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.