Ilokiven Pikkujoulu stand up -show

Lauantai 25.11.2023 17:00
Liput ennakkoon 20 € / 26 € €

Loppuunmyyty

Jyväskylän Ilokiven pikkujoulu stand up -show’hun saapuvat marraskuun lopulla esiintymään neljä huikeaa koomikkoa: Riku Sottinen, Matti Paalanen, Arttu Järvinen ja Viivi Kuusela. Stand upin jälkeen DJ Danacat viihdyttää yleisöä noin puolille öin. Esitys on loppuunmyyty.


🎫 Hanki liput ennakkoon Tiketistä! LOPPUUNMYYTY!
👉 https://www.tiketti.fi/tapahtuma/92722

Ilta sisältää niin vanhoja konkareita kuin uusia, palkittuja tulokkaita, joten luvassa on hyvä keitos loistavaa stand upia Jyväskylän legendaarisen Ilokiven lavalla.

⏰ Ovet klo 17, esitys alkaa klo 18. Saavuthan ajoissa!

Esitys päättyy n. klo 21 jonka jälkeen DJ Danacat jatkaa pikkujouluvieraiden viihdyttämistä Ilokivessä noin puoleen yöhön saakka!

K18. Narikkamaksu 3 €.

📍 Ilokivi Venue
Keskussairaalantie 2
40600 Jyväskylä

Ilokiven Pikkujoulu stand-up show:n päätteeksi luvassa olisi hauskaa jytää huumorikansalle, joten kannattaa jäädä tanssahtelemaan ja naureskelemaan hauskoille biiseille. Illan jytästä vastaava Danacat on Jyväskyläläinen multi-genre DJ, joka on soitellut pääosin elektronista musiikkia jo 30 vuotta. Kaikki alkoi 90’s eurodancestä, josta musamaku on laajentunut paljon vuosien varrella. 

Koska huumori on tärkeä osa elämää ja nauru pidentää ikää, on myös hauska tanssittava musiikki tullut mukaan Danacatin mixailuihin.

https://www.facebook.com/DjDanacat

Muita tapahtumia marraskuussa

Muut

Torstai 30.11.2023 17:00

Ilokivi Game Night

Tervetuloa pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai muita virvokkeita, tai ihan vaan hengaamaan klo 17:00-22:00! Illan aikana on mahdollista pelata niin kortti-, lauta- kuin konsolipelejä. Aloittelijat ja muutenkin pelaamisesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Ilokivi Game Night on pääsymaksuton. Ilokivi Game Night on pääsymaksuton. PELI-ILTA JÄRJESTETÄÄN RAVINTOLA ILOKIVEN TILOISSA ELI YLÄKERRASSA!

Live

Torstai 30.11.2023 19:00

Musiikkikampuksen itsenäisyyspäivän tanssiaiset

Musiikkikampuksen itsenäisyyspäivän tanssiaiset ovat jälleen täällä! Tanssiaisia vietetään torstaina 30.11. klo 19 alkaen Ilokivi Venuella ja tapahtuma alkaa puheenjohtajiston kättelyjonolla. Tule tanssahtelemaan live-musiikin tahtiin ja juhlimaan Suomen 106-vuotis itsenäisyyspäivää!