Ilokivi Game Night

Torstai 4.4.2024 17:00
Liput Maksuton / 0 €

Tervetuloa pelaamaan kivojen tyyppien kanssa pelejä, juomaan kahvia tai muita virvokkeita, tai ihan vaan hengaamaan klo 17:00-22:00! Illan aikana on mahdollista pelata niin kortti-, lauta- kuin konsolipelejä. Aloittelijat ja muutenkin pelaamisesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Ilokivi Game Night on pääsymaksuton.


Jotta et jää mistään paitsi, liity Ilokivi Game Nightin Discord-yhteisöön! Discordissa pääset keskustelemaan mm. peli-iltojen pelivalinnoista. Voit liittyä Discord-yhteisöön tästä!

Tapahtumassa noudatetaan JYYn turvallisemman tilan periaatteita. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan periaatteita. Voit tutustua turvallisemman tilan periaatteisiin JYYn verkkosivuilla tästä.

Tapahtumassa on läsnä myös yhdenvertaisuusvastaava, jonka tunnistat JYYn harmaasta huparista/collegesta ja yhdenvertaisuuspinssistä. Yhdenvertaisuusvastaavaan voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos koet häirintää tai että turvallisemman tilan periaatteita on rikottu.

Ilokivi Venue on esteetön tila. Voit tutustua Ilokivi Venuen esteettömyystietoihin Ilokivi Venuen verkkosivuilla tästä.

Muita tapahtumia huhtikuussa

Keikat

Perjantai 5.4.2024 19:00

SLASH THE SMILE ESITTÄÄ: -We All Smile- -albumin pre-party w/ Crucify the Faith & Justice Theory

SLASH THE SMILE JUHLISTAA DEBYYTTIALBUMIAAN ENNAKKOON 5.4. ILOKIVESSÄ, MUKANA KOVAT CRUCIFY THE FAITH JA JUSTICE THEORY!

Jyväskylän omat hymypojat juhlivat 24. toukokuuta julkaistavaa debyyttialbumiaan "-We All Smile-" Jyväskylän Ilokivessä! Mukana juhlinnassa ovat helsinkiläinen, aggressiivista metalcorea esittävä Crucify the Faith sekä jyväskyläläinen, pitkän linjan thrash-/modernin metallin yhtye Justice Theory!

Klubit

Lauantai 6.4.2024 21:00

Katharsis 5: Sandscapes

6.4. Katharsis-klubin on aika taas rantautua Ilokiveen.

Tällä kertaa illan tunnelma syntyy avaruuden ja hiekkadyynien mystiikan kietoutuessa yhteen, josta niin ympäristö kuin esitykset tulevat ammentamaan linjansa.

Elokuvat

Maanantai 8.4.2024 18:00

KAVI-aluesarja: Gualtiero Jacopetti, Paolo Cavara, Franco Prosperi: MONDO CANE – KOVA MAAILMA (1962)

35 mm elokuvakopioiden KAVI-aluesarja jatkuu maanantaina 8.4. klo 18:00 Ilokivi Venuella!