Ilokivi Game Night – Wappu Edition

Torstai 25.4.2024 17:00
Liput Maksuton / 0 €

Wapun rennoin opiskelijoiden peli-ilta! Illan teemana on ”huonot pelit”.
Klo 17:00-22:00 | Ei ennakkoilmoittautumista tai pääsymaksua


Vappu näkyy myös perinteisessä Ilokivi Game Nightissä torstaina 25.4. Nimittäin illan teemana on ”huonot pelit” eli juuri ne pelit, jotka vievät hermot ja mahdollisesti rikkovat ihmissuhteita (kukaan ei saa tuoda kuitenkaan Monopolia). Olipa kyseessä sitten video-, lauta- tai korttipeli, tuo se Ilokivi Venuelle pelattavaksi! Voit tarkemmin keskustella pelivalinnoista Ilokivi Game Nightin Discord-yhteisössä täällä.

Peliaikaa on klo 17:00-22:00 ja Ilokivi Venuen baari palvelee. Katsellaan, josko baariin saataisiin vappuisa tarjouksia! Ei ennakkoilmoittautumista tai pääsymaksua. Narikka toimii itsepalveluperiaatteella ja omalla vastuulla.

Tapahtumassa noudatetaan JYYn turvallisemman tilan periaatteita, joihin voit tutustua täällä. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan niitä. Tapahtumassa on paikalla JYYn yhdenvertaisuusvastaava, jonka tunnistat JYYn harmaasta hupparista ja yhdenvertaisuuspinssistä. Voit olla häneen yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli koet, että turvallisemman tilan periaatteita on loukattu.

Ilokivi Venue on esteetön tila. Voit tutustua Venuen esteettömyystietoihin täällä.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Muita tapahtumia huhtikuussa

Burleski

Lauantai 27.4.2024 20:00

Ilokivi Queer Night – 2000 Party Edition

Nyt juhlitaan kuin vuosi olisi 2000! Vapun Ilokivi Queer Nightin teema on nimittäin 2000-luku ja sen näkee ja myös kuulee lauantaina 27.4. Ilokivi Venuella. Teeman mukaan kannattaa pukeutua, sillä paras asu palkitaan!

Teatteri

Sunnuntai 28.4.2024 18:00

Jyväskylän ylioppilasteatteri esittää: Kehollisuudesta kumpuavia keskusteluita

Kehollisuudesta kumpuavia keskusteluita on kehollisen ilmaisun, fyysisen teatterin sekä sanattoman ja sanallisen viestinnän välimaastoissa soljuva teos, jossa käsitellään kaikille meille yhteistä, mutta eri tavalla koettua. Teos vie matkalle materiaalisen olemuksemme eri ulottuvuuksiin, punaisena lankana ihmettelevä, tunnusteleva ja tunnustava keskustelu, joka ehdottomien totuuksien sijaan saattaa nostaa esiin vain uusia kysymyksiä. 

Muut

Maanantai 29.4.2024 18:00

Bulkkioluiden maisteluilta Akateemisen olutseura DOS:in kanssa

Tervetuloa tutustumaan bulkkioluiden maailmaan Akateemisen Olutseura DOS:sin johdattamana Ilokivi Venuella! Illan aikana maistellaan 5 erilaista bulkkiolutta.